Malatya / Battalgazi Hatunsuyu Çiçek İlkokulu

Telefon:0422 8434005 Adres:Hatunsuyu Mah. Atatürk Cad. No16 Battalgazi / MALATYA Web Sitesi:https://hatunsuyucicekilkokulu.meb.k12.tr Malatya Okulları, Malatya Battalgazi Okulları, Malatya İlkokulları, Malatya Battalgazi İlkokulları, İlkokul Haberleri, Malatya İlkokul Haberleri, Malatya Battalgazi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://hatunsuyucicekilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇALIŞANLARIN GÖREVLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMANIN İÇ HUZURUNU DUYDUĞU, HİZMETİ ALAN ÖĞRENCİLER ,SOSYAL ÇEVRE İÇ VE DIŞ PAYDAŞLARININ SAYGINLIĞINI KAZANMIŞ ÇALIŞMA ORTAMI, EĞİTİMİN VELİ BOYUTUNUNDA ÖNEMİNİ İÇSELLEŞTİRMİŞ ,ÖĞRENCİ BAŞARI VE DAVRANIŞLARI İLE ÇEVRESİNDE ÖRNEK TEŞKİL EDEN BİR İLKOKUL OLMAK
MisyonA) KİŞİSEL AÇIDAN
1.İlgi istidat ve kabiliyetleri yönünde,gelecek hayat ve üst öğrenime hazırlamak
2.Türkçeyi doğru kullanma ,tüm ders ve programlarda belirlenen hedefler doğrultusunda temel bilgi ve beceriler kazandırmak
3.Tüm öğrencilerin öğrenmeme yöntem ve tekniklerini içselleştirmelerini sağlamak ,eğitimin bir ihtiyaç olduğuna inanan ve kendini geliştirme isteği duyan ,doğru düşünebilen ,bilgili becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak.
B) TOPLUMSAL AÇIDAN
1.Atatürk ilke ve inkılaplarına,T.c anayasasına ve demokrasinin temel ilkelerine uygun olarak,hak ve sorumluluklarını bilen ,milli,toplumsal değerlere sahip ,ülkesini milletini bayrağını seven yurttaş olma bilinci kazandırmak.
C)İNSAN İLİŞKİLERİ BAKIMINDAN
1.Başkaları ile iyi ilişkiler kurabilen,işbirliği içinde çalışabilen,çevresine uyum sağlayabilen ,iyi mutlu ve hoşgörü sahibi insanlar olarak yetiştirebilmektir.
Başarılar2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Çocuk Oyunları Malatya İkinciliği
Telefon0422 8434005
FaksYOK
AdresHatunsuyu Mah. Atatürk Cad. No16 Battalgazi / MALATYA
İnternet Sitesihttps://hatunsuyucicekilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım8 KM15 DAKİKADA BİR ARABA BULUNMAKTADIR
Merkezden Uzaklık8 KM
Ders Saatleri07.30-17.25
Isınma TürüKATI YAKIT KALORİFER
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuz 2015-2016 Okul Sporları Geleneksel Çocuk Oyunları ve İ.E.F.T. Bayrak Koşusu Malatya İkincisi Olmuştur.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı105
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://hatunsuyucicekilkokulu.meb.k12.tr/44/05/714733/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)