Malatya / Battalgazi Bulgurlu Şehit Hamit Fendoğlu İlkokulu

Telefon:04223931109 Adres:Bulgurlu mah. Bayraktarlar sok. Battalgazi/Malatya Web Sitesi:https://bulgurlusehithamitfendoglui.meb.k12.tr Malatya Okulları, Malatya Battalgazi Okulları, Malatya İlkokulları, Malatya Battalgazi İlkokulları, İlkokul Haberleri, Malatya İlkokul Haberleri, Malatya Battalgazi İlkokul Haberleri
Kaynak:https://bulgurlusehithamitfendoglui.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitimin Temel Kanunu ve Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, milli, manevi ve kültürel değerlerimize sahip çıkan ve yaşatan, bilgi ve becerilerinin farkında olan, sorumluluk bilinci yüksek, bilgiye erişmek için mevcut kaynakları kullanabilen, kendini geliştiren, değişime ve yeniliklere direnmeyen bireyler yetiştirmek için, nitelikli eğitim ve öğretim yapan bir kurum olmak amacındayız.
MisyonBaşarısızlığa bahane bulacağına, çözüme çare arayan, engel olacağına, engelleri kaldıran, kendi kendine yetebilen, ben değil biz olabilen, bilgi, beceri ve ahlaki yönden gelişmiş, öğrenmeyi öğreten, üretken, çalışkan, sorumluluk bilinci yüksek bir kurum olmak ve bu nitelikte bireyler yetiştirmektir.
Telefon04223931109
AdresBulgurlu mah. Bayraktarlar sok. Battalgazi/Malatya
İnternet Sitesihttps://bulgurlusehithamitfendoglui.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl merkezine 13 km uzaklıktadır.Şehir merkezinden 301 Nolu Motaş Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 13 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:30-14:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı110
  • Derslik Sayısı8
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://bulgurlusehithamitfendoglui.meb.k12.tr/44/05/754832/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)