Malatya / Akçadağ Şeyhler Aliseydi Güldaş Ortaokulu

Telefon:0 422 297 10 20 Adres:Akçadağ Şeyhler Mahallesindeki Okulumuz hava alanı yolu üzerindedir. malatya merkeze 27 km uzaklıktadır.Ulaşım servis minübüsleri ile sağlanmaktadır.Okulumuz Akçadağ merkeze Bahri beldesi üzerinden 20 km civarındadır. Web Sitesi:https://aliseydiguldasortaokulu.meb.k12.tr Malatya Okulları, Malatya Akçadağ Okulları, Malatya Ortaokulları, Malatya Akçadağ Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Malatya Ortaokul Haberleri, Malatya Akçadağ Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://aliseydiguldasortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin hayallerine ulaşmasında en büyük destekçisi olmak.
MisyonBiz; Öğrencilerimizi bir üst öğrenime ve hayata, çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı yerinde, kendisine güvenli, bilgi-teknik ve becerilerle donanımlı olarak hazırlamak için varız.

100 Yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle, dün olduğu gibi bu gün de ailesine, topluma ve ülkesine yararlı, araştırıcı, üretici, Atalarının yüce değerlerine bağlı nesiller yetiştiren bir eğitim öğretim kurumuyuz.

Örgün eğitimin ilk ve temel basamağı olan bir ilköğretim kurumu olarak 6 – 14 yaş ilköğretim çağı öğrencilerine, ailelerine, bir üst öğrenim kurumuna, dolayısı ile ;
TOPLUMA HİZMET SUNUYORUZ.
Başarılarİstiyoruz ki; Okulumuzda, Öğrenme Temel htiyaç kabul edilsin. Hem öğretenler , hemde öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olsun*ÖĞRENEN OKUL* modeli oluşsun.

İstiyoruz ki; Veliler okulumuzun en büyük destekleyicisiolsun. Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

İstiyoruz ki; Okul Toplumunu oluşturan her birey (yönetici, öğretmen, destek personel, öğrenci, veli) rolünü ve sorumluluğunu bilsin, bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için oynasın.

İstiyoruz ki; Mükemmelliğin sonu yoktur. Okulumuzda herkes, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin-geliştirsin.

İstiyoruz ki; Sürekli geliştirme süreci, yaptığımız her şey de devam etsin.

İstiyoruz ki; Okulumuzda verilen eğitim ve öğretim, öğrenci de istendik davranış değişikliklerine dönüşsün, öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin.

İstiyoruz ki; Her Öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci bu okulda öğrenimini gerçekleştirmekten zevk alsın.
Sevgi ortamında yarınlara güvenle ve umutla bakan nesiller yetişsin.
Telefon0 422 297 10 20
Faks0 422 297 10 20
AdresAkçadağ Şeyhler Mahallesindeki Okulumuz hava alanı yolu üzerindedir. malatya merkeze 27 km uzaklıktadır.Ulaşım servis minübüsleri ile sağlanmaktadır.Okulumuz Akçadağ merkeze Bahri beldesi üzerinden 20 km civarındadır.
İnternet Sitesihttps://aliseydiguldasortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz, hava alanı yolu üzerinde yol ayrımından 3 km içerde 120 haneli bir mahallenin olduğu bir yerleşim alanı içindedir.
UlaşımOkulumuzun ilçeye uzaklığı Bahri üzerinden 20 km; İl Merkezine Uzaklığı 27 kmTohma-Şeyhler minibüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun ilçeye uzaklığı Bahri üzerinden 20 km; İl Merkezine Uzaklığı 27 km
Ders Saatleri08:30 Ders Başlama 14:50 Ders bitiş
Isınma TürüMerkezi
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı12
  • Öğrenci Sayısı62
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://aliseydiguldasortaokulu.meb.k12.tr/44/02/719642/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)