Lösev'den Teşekkür Sertifikası Aldık

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz etkinliklerle hem öğrencilerimizi hem de velilerimizin emekleriyle bir etkinlik düzenlemiştik. 7 Kasım Salı günü farkındalık oluşturmak amacıyla okulumuzda LÖSEV’in tanıtım standı kuruldu. Öğrencilerimize bilgilendirici videolar izletilerek, broşürler dağıtıldı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuz da turuncu bolanlarla süslendi.

LÖSANTE Hastanesinde tedavi gören çocuklarımız ve LÖSEV’e kayıtlı on binlerce çocuğumuzun hayallerini süsleyen oyuncaklara, kırtasiye malzemelerine katkı sağlamak amacıyla öğrencilerimizin okula getirdikleri  kullanılmamış oyuncak ve kırtasiye malzemeleri ile okul girişine bir stand kurulmuş ve toplanan malzemeler Lösev yetkililerine teslim edilmişti.

LÖSEV yaptığımız etkinlikler için okulumuza bir teşekkür belgesi göndermiştir. Etkinliğin yapılmasında büyük emeği geçen okulumuz İngilizce öğretmeni Selin ATASOY ve Zeynep ÜNLÜ'ye, Türkçe öğretmenimiz Ebru KOCUR'a, idarecilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, hasta çocuklarımıza şifalar dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Amasya Merkez Ziyapaşa Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)