Liseli Gençler Madalya Bırakmadılar

Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile organize edilen 2014-2015 eğitim-öğretim yılı okul sporları faaliyetleri arasında yer alan Okul Sporları Gençler Dart Türkiye Şampiyonası’na 29-31 Mayıs tarihleri arasında 360 sporcunun katılımı ile  Bartın’da yapıldı. 

           Turnuvanın ilk günüde 48 Takımın katıldığı  Erkek ve Bayan takımlar müsabakasında Erkeklerde Bilecik Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  finalde yenilerek Türkiye 2.si Bayanlarda ise Kumral Abdal Anadolu Lisesi Yarı finalde elenerek turnuvayı Türkiye 3.sü olarak tamamladılar.

           Ferdi bayanların yarıştığı ikinci günde Bozüyük Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Selime Demirtaş veBozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi Öğrencisi Büşra Adıgüzel  yarışmayı ilk sekizde bitirdi. Son gün ise ferdi olarak yarışan liseli erkek gençlerimiz madalya kürsüsünü doldurdular. Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrecilerimizden Taner Devrim Türkiye 2.si yine aynı okul öğrencilerimizden Emre Çelik ve Bozüyük Kumral Abdal Anadolu Lisesi öğrencisi İbrahim Kutlu ile 3.lük kürsüsünü paylaştılar.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bilecik Bozüyük Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)