Lise Tanıtım Gezileri

7. sınıf öğrencilerimiz için Cevat Ayhan Fen Lisesi ve 75. Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tanıtım gezisi düzenledik.

Önümüzdeki yıl TEOG´a hazırlanacak öğrencilerimizin motivasyonlarını arttırmak amacıyla Cevat Ayhan Fen Lisesi ve 75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine tanıtım gezisi düzenlendi.

Geziye Cevat Ayhan Fen Lisesi ile başlandı. 10. sınıf öğrencilerinden oluşan tanıtım ekibi öğrencilerimize öncelikle bu okulu nasıl kazandıklarından, çalışma programlarından ve bazı sayısal verilerden bahsetti. Fiziki sosyal imkanları da anlatıldıktan sonra sportif faaliyetler de kısaca tanıtıldı. Okul binasında öğrencilewr rehberliğinde kısa bir tur atıldı ve tanıtımın Cevat Ayhan Fen Lisesi ayağı sona erdi.

75. Yıl Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini okul rehber öğretmeni Metin Erkekoğlu tanıttı. Okuldaki bölümlerden ve alanlardan bahsettikten sonra kapanacak bölümlere ve mezun olacak öğrencilerin nerelerde çalışacağına dair bilgi verdi. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından tanırım gezileri sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Arifiye Hanlı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)