Lgs'ye Girecek 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Uygulanan Öğrenci Koçluk Sistemimiz

LGS'ye girecek 8. sınıf öğrencilerimiz için "Öğrenci Koçluk Sistemi" uygulanmaktadır.

Okulumuzda rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri alanında bir danışman olmadığından öğrencilerimizin rehberlik servisi ile bireysel olarak irtibatı sağlanamamıştır. Bununla birlikte öğrencilerimize sınıf rehber öğretmeni ve derse giren diğer öğretmenlerin de desteği ile ders çalışma programları hazırlanmıştır.

Özellikle öğrencilerin LGS'de sorumlu oldukları dersler ve genelde sorumlu oldukları tüm dersler için verimli çalışma teknikleri hakkında bilgilendirmeler öğretmenlerimizce yapılmıştır.

Covid-19 süreci nedeniyle bir önceki yıl çoğunlukla uzaktan sürdürülen eğitim ve öğretimi etkileyen sorunlar, öğrencilerin buna bağlı öğrenme eksiklerinin tespiti ve giderilmesine yönelik deneme sınavları, quizler yapılıp sonuçları değerlendirilmiştir.

Öğrencilerimizin sorumlu oldukları derslerle ilgili sorularını sorabileceği, öğretmenlerimizin dersleri ile ilgili bilgi içerikli yazılar, soru örnekleri ya da ders anlatımı içerikli videolar, görseller ve audiolar paylaşabildiği bir whatsapp grubu kurulmuştur. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bolu Mengen Gökçesu İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)