Lgs Yeleştirme Sonucunda Okulumuzu Kazanan Öğrencilerimize Özel Mektubumuz;

KIYMETLİMİZ,DEĞERLİ ÖĞRENCİMİZ;

Mesleki ve Teknik Eğitimin Proje Okulu, Mühendis Adaylarının Buluşma Noktası, Milli ve Yerli Üretim Üssü Mehmet Tuza Pakpen MTAL Ailesine Hoş geldiniz.

SEVGİLİ ÖĞRENCİMİZ, DEĞERLİ VELİMİZ;      

Mesleki ve Teknik eğitimde kalitenin adı ve bu konuda Konya'mızın lokomotifi olan okulumuzu tercih edip aramiza katılmanız, ailemizin bir parçası olmanız bizleri çok mutlu etti. Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine HOŞ GELDİNİZ! 

 

                                                                   SEVGİLİ ÖĞRENCİMİZ;  

    Artık sen bu takımın çok değerli bir oyuncususun. Birlikte yol alacağımız bu gemide en güzel limanlara ulaşabilmek için beraberce çalışacağımız takım arkadaşımızsın. Biz kendimizi kocaman bir aile olarak tanımliyoruz. Beraberliğimiz sadece lise hayatında değil ilerleyen tüm hayatında da devam edecek inşallah bunu deneyimleyerek göreceksin. Okulumuzda her öğrencimiz bizim için değerlidir ve özeldir.Sen de bizim için değerli ve özelsin. Okulumuz Mesleki ve Teknik Eğitimde özel program uygulayan  bir proje okuludur. Bu okulda hayal ettiğin her projeni hayata geçirmek için pek çok fırsatın olacak. Okulumuz  tüm öğrencilerini merkezi yerleştirme sonuçlarına göre alıyor olup, tüm alanlarda Anadolu Teknik Programı uygulamaktadır. Organize Sanayi bölgesinde bulunulmasindan dolayı istihdam ve işgücü analizleri sürekli takip edilmektedir. Yükseköğrenimine alanının mühendislik bölümünde devam edecek öğrencilere hem mesleki hem de akademik başarı sağlamak amaçlanarak yükseköğrenimi tamamlamış, başarılı mühendis adaylarını sanayiye kazandırmak misyonu yüklenilmiştir. Yükseköğrenimine devam etmeyecek öğrencilerimizin ise ara eleman değil, "ARANAN ELEMAN" olarak yetiştirilip alanının en çok tercih edilen insan gücünü karşılaması amaçlanmıştır. Senin de bu alanda en güzel şekilde yetişmen bizim en büyük gururumuz olacaktir inan.Bunu başarmak için göstereceğimiz çabaya destek olacağından eminiz, sana güveniyoruz.  

                                                                     DEĞERLİ VELİLERİMİZ;      

   Emanetiniz artık bizim emanetimizdir. İçiniz rahat gönlünüz ferah olsun. Milli ve manevi değerlerle donatılmış, sorumluluk sahibi, erdemli, meslek ahlakıyla örnek olarak mezun edeceğimiz öğrencilerimiz her zaman sizin ve bizim gurur kaynağımız olacaktır.         Konya'nın üretim üstü olan Organize Sanayi Bölgesinin protokol kapsamında sağladığı imkânlar ile okulumuz da Türkiye'de başka örneği olmayacak şekilde öğrencilerimize hizmetler sunulmaktadır. Bizlerde bu imkânları öğrencilerimizin konforunu düşünerek bir anne şefkatiyle en güzel halde öğrencilerimize sunmaya çalışmaktayiz. Tüm öğrencilerimize gıda mühendisi eşliğinde yapılan 4 çeşit öğle yemeğini ücretsiz ikram ediyoruz. Ücretsiz servisimizle servis güzergahlarımızdan öğrencilerimizi okula taşıyoruz. Maddi imkânlardan yoksun olan öğrencilerimize imkânlar ölçüsünde destek oluyoruz. Öğrencilerimizin güvenliği ve mutluluğu her zaman önceliğimizdir. Mezun olup yükseköğrenimine devam etmek istemeyen öğrencilerimizi en güzel şartlarda meslek sahibi yapacağız inşallah.  Öğretmen-öğrenci ilişkisi, okulumuzun başarısının temelini oluşturur. Okul idaresi etkili liderlik uygulamaları yürütüp okulda öğretmen ve öğrencimize ihtiyaç duyulan her türlü desteği sağlamayi amaç edinmiştir. Öğrencilerimiz okulumuzda,hem üniversite yıllarında hem de meslek hayatında görecekleri akademik ve mesleki beceriler edinirler.  Okulumuz eğitim programıyla okul içi ve okul dışı öğrenci faaliyetleriyle öğrencilerimizi en güzele yönlendirmeyi amaç edinmiştir.

Değerli velilerimizin sizlerin görüşleri bizler için yol göstericidir.

Sizleri her zaman yanımızda görmek ister desteklerinizi bekleriz.      

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Selçuklu Selçuklu Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)