Lgs ve Kariyer Planlama Çalışmaları

Okulumuz öğrencilerinin akademik başarısını arttırmak ve öğrencilere rehberlik yapmak amacıyla akademik gelişim ekibi kuruldu.

     Okulumuz öğrencilerinin akademik başarısını arttırmak ve öğrencilere rehberlik yapmak amacıyla akademik gelişim ekibi kuruldu.Kurulan akademik gelişim  ekibi ile çevrimiçi toplantılar yapılarak öğrencilerimizin yüz yüze eğitim  ve DYK kurslarında gördükleri derslere yönelik ders takiplerinin yapılması ,eksik konu taramasının yapılması ,günlük çözülmesi gereken soru sayısının belirlenmesi ,öğrencilerin yapamadığı sorular için öğretmen soru çözüm gruplarının oluşturulması  kararı alındı.Ayrıca öğrencilerin LGS'ye yönelik çalışmaları hakkında velilerinin bilgilendirilmesi ve bu konuda velilerinde desteklemesinin öğrenci başarısına olumlu yönde katkı sağlayacağı ifade edildi.

    Bu kapsamda yapılan çalışmalar hem öğrenci hemde okul başarısına büyük katkı sağlayacaktır.Okulumuz öğretmenlerinden oluşan akademik gelişim ekibine özverilli çalışmalarından dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

  Ayrıca Meslek tanıtım çalışmaları kapsamında okulumuz öğrencilerini bilgilendiren Sayın Dr. Bahaddin GÖÇER ve Sayın  Eczacı Turgay ADIYAMANLI'ya desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Osmaniye Merkez Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)