Let’s Travel Back İn Time E - Twining Projesi

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden Fadime Atar ve ATP 9-A sınıfı “ Proje Takımı” tarafından yürütülen “ Let’s Travel Back in Time” adlı e Twinning projesi kapsamında ;müze farkındalığı kazandırmak , müze kültürünü yaşatmak ve benimsetmek amacıyla “ Ben Müzesi / My Museum” etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden Fadime Atar ve ATP 9-A sınıfı “ Proje Takımı” tarafından yürütülen “ Let’s Travel Back in Time” adlı e Twinning projesi kapsamında ;müze farkındalığı kazandırmak , müze kültürünü yaşatmak ve benimsetmek amacıyla “ Ben Müzesi / My Museum” etkinliği gerçekleştirilmiştir. 22 Aralık 2023 Cuma günü okulumuzda gerçekleştirilen etkinlik ,okul müdürümüz Yücel Şahin , idare , öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir .

Azerbaycan , Ankara ve Çanakkale illerinden ortaklarımızla yürütülen bu etkinlik sayesinde , zamanda yolculuk yaptık . Geçmişte kullanılan ürünleri ve hikayelerini dinledik .Çok verimli , eğlenceli, nostalji rüzgarlarının estiği bir gün oldu. Etkinlikte emeği geçen , idareci , öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz .

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Diyarbakır Kayapınar Türk Telekom Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)