Learn,spell,have Fun!

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Yağan ve Şube Müdürümüz Abdurrahman Kurur'un katılımlarıyla okulumuzda İngilizce kelime yarışması gerçekleştirildi.

Spelling Bee dünya genelinde gerçekleştirilen bir heceleme yarışmasıdır. Kelimeleri akıcı bir şekilde, harf harf kodlayarak yazım yanlışlarını en aza indirme,  kelime bilgisini ve telaffuzu geliştirmek, aynı zamanda zamanı doğru kullanma alışkanlığı kazandırmak başlıca amaçlarındandır. 16/01/2023 Pazatesi günü Viranşehir Büyük Bardakçı Ortaokulu’nda gerçekleştirilen Spelling Bee etkinliği oldukça ses uyandırdı. Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim YAĞAN ve İlçe Şube Müdürü Sayın Abdurrahman KURUR’un değerli katılımları ile süren yarışmada öğrenciler en iyi performanslarını sergilediler. Kıyasıya rekabetle geçen yarışmada, katılımcılara sertifikalarını takdim eden Sayın İbrahim YAĞAN, öğrencilerin, İngilizce dersine karşı geliştirdikleri olumlu tutumu takdir etti. Öğrencilerin bir dönem boyunca üstün gayretle çalıştıkları yarışmaya  katılım sağlayan tüm  öğrenciler Viranşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen  yabancı sinema etkinliği ile  ödüllendirildi. 

      Bu süreçte her türlü desteği sağlayan okul müdürü Sayın Hamza KARADENİZ ve müdür yardımcısı Sayın Sezgin YILMAZ’a, aynı zamanda öğrencilere yabancı dili sevdirerek güzel etkinliklerde onların gelişmelerini sağlayan okul yabancı dil öğretmenleri Çiğdem YÜNLÜ, ve Ayşegül TÜRKMEN’e teşekkür ederiz.

    İngilizce eğlenerek daha iyi öğrenilir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Viranşehir Büyük Bardakçı Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)