"Learn Easy Fun - Jobs" Etwinning Projemiz Başarı İle Tamamlanmıştır.

"LEARN EASY FUN-JOBS" ETWİNNİNG PROJEMİZ BAŞARI İLE TAMAMLANMIŞTIR.

Akköy Anaokulu Müdürü Halil ELMAS yaptığı açıklamada Okulumuz öğretmenlerinden Senem GÜZELtarafından "LEARN EASY FUN-JOBS" Projesi'nin başarıyla yürütüldüğünü ve 8 aylık sürecin geride kaldığını projenin eksiksiz ve sorunsuz şekilde tamamlandığını ifade etmiştir.

Okul Müdürü Halil ELMAS yaptığı açıklamada söz konusu 2021 Eylül ayında başlayan 2022 Nisan sonu itibariyle tamamlanan projenin tüm ortak ülkeler başta olmak üzere kendi ilimiz olan Denizli ile birlikte 9 ayrı okulda sorunsuz uygulandığını, mesleklere saygı duyuyorum adlı imza kampanyasının başlatıldığını ve imza kampanyasının konunun her zaman aktif kalması bakımından devam ettirileceğini ifade etmiştir.

Eylül 2021'den itibaren Denizli ilimiz Akköy Anaokulu okulumuzun tüm paydaşları başta olmak üzere bilhassa Senem GÜZELin sınıfında özel gayreti ve desteğiyle uygulanan bu projenin şimdiden Ulusal Etiketinin ve Avrupa Etiketinin hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Okul Müdürü Halil ELMAS Web2 Araçlarının başarıyla uygulandığını, haber platformları başta olmak üzere projenin yaygınlaştırıldığını, tüm etkinliklerin anket sonuçlarına bakarak da gözlemlediğimiz gibi başarıyla kabul gördüğünü öğrencilerimiz ve velilerimiz tarafından 2022-2023 Eğitim öğretim yılında da yine bir eTwinning Projesine talipli olduklarını görmekte ve bundan ötürü mutluluk duymaktayız dedi.

Okul Müdürü Halil ELMAS hiçbir başarının tesadüf olmadığını geri planında hayal, emek, gayret ve samimiyetin olduğunu ifade ederek bu başarıda emeği geçen başta proje öğretmenimiz Senem GÜZEL, velilerimiz ile öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi.

Bu projenin okulumuzda başarıyla yürütülmesinde büyük emeği olan Okulumuz Öğretmeni Sayın Senem GÜZEL'e okulum adına teşekkür ediyorum bu proje başta Denizli ilimiz olmak üzere Türkiye'nin iklim değişikliğinde önemli rol üstleneceğine inandığını bildirdi.

"LearnEasyFun-Jobs" Projesi Tamamlanmıştır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Pamukkale Akköy Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)