Kütüphanemizi Yeniledik!

Aksöğüt okuyor! :)

Türkiye'nin dört bir yanından okulumuza bağışlanan kitaplarımızla oluşturduğumuz naçizane kütüphanemizi başka bir hayırsever vatandaşımızın kitaplık, masa ve sandalye bağışıyla yeni haline kavuşturduk.

Boya, badana, kurulum ve montaj işlemlerinde sayın müdürümüz Ekrem ARSLAN'a,

kitap desteğinde bulunan yüreği güzel dostlarımıza,

düzenlemede emeği geçen başta Türkçe öğretmenimiz Halil Erkan KOCATEPE olmak üzere tüm öğretmenlerimize çocuklarımız adına minnettarız. 

 

Kitap okuma alışkanlığını öğrencilerimize kazandırmak için uzun süredir gerçekleştirdiğimiz Kitap Okuma Saati projemiz ile her gün öğrencilerimiz 20 dakika boyunca klasik müzik eşliğinde kitap okuyor. Daha önceki senelerde uygulamaya koyduğumuz "Ailemle Cehalete Meydan OKUYORUM" projemiz ile de öğrencilerimizin velileriyle birlikte her akşam 19.00-20.00 saatleri arasında ev ortamında ailecek kitap okuyarak ufuklarının açılmasını amaçlamıştık. 

 

Şimdi de sırada KİTAP OKUMA YARIŞMASı var!

Önümüzdeki günlerde belirli kitapları okumaları için öğrencilerimize belli birkaç hafta süre verecek ve ay sonunda bilgi yarışması tadında, öğrencilerimizin anlama ve yorumlama kabilyetlerini ölçeceğimiz bir KİTAP OKUMA YARIŞMASI düzenleyeceğiz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Siirt Kurtalan Aksöğüt İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)