Kütüphanemiz Hizmete Açıldı!

         Kütüphaneler, okulların temel yapı taşlarından biridir. Öğrenciler, kütüphaneleri etkin bir şekilde kullanarak kişisel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurlar. Kütüphaneler sadece öğrencilerin bilgiye ulaştıkları yer değil sağladığı sosyal faaliyetler ile de etkili bir iletişimin gerçekleştiği yerlerdir. Kütüphanelerin sunduğu sosyal faaliyetler ile öğrenciler bedensel ve ruhsal olarak kendilerini geliştirirken etkili iletişim kurmayı, kültürel yönden kendini geliştirmeyi, toplum içerisinde uyum sağlamayı, işbirliğinde bulunmayı ve motivasyonunu yüksek tutmayı öğrenir.

       Bu bilgiler ışığında okulumuz bünyesinde bir kütüphane kurmak için gösterdiğimiz çabalar BİRSÖZ NAKLİYAT LİMİTED ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN EKREM BİNGÖL TARAFINDAN karşılık bulması okul olarak bizi son derece mutlu etmiştir. Öğrencilerimiz, rahatlıkla kitap alıp ders çalışabilecekleri rahat bir ortama kavuşmuştur.

        Bu güzel kütüphaneyi okulumuza kazandırdığı için SAYIN EKREM BİNGÖL'e okul olarak teşekkür ediyor, yaptığı yardımın YÜCE ALLAH katında kabul olmasını niyaz ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Siirt Kurtalan Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)