Kütüphanemiz

Kütüphaneler, okulların temel yapı taşlarından biridir. Öğrenciler, kütüphaneleri etkin bir şekilde kullanarak kişisel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurlar.

Kütüphane kullanma alışkanlığı kazanan öğrenciler, bilgiyi araştırma, bulma, analiz etme ve kullanma konularında daha başarılı olmakta, zihinsel ve kişisel yönden kendini geliştirebilmekte, bilgiye açık ve daha aktif bireyler olarak yetiştirilmektedir.

 

Öğrencilerin gelişimlerini sağlayan en önemli unsurlardan biri olan kütüphaneler, öğrencilerin üretken, araştıran, sorgulayan ve aktif bireyler olarak toplumda yer almasında yadsınamayacak bir öneme sahiptir. Bu noktada öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı, araştırma yapma becerisi kazanması ve kütüphaneye karşı olumlu duygular beslemeleri için kütüphanemiz saat 08.00-17.00 saatleri arasında öğrencilerimizin kullanımına açıktır. Ayrıca Türkçe öğretmenlerimiz Türkçe ders saatlerinde öğrencilerimize okuma saati düzenleyerek öğrencilerimizin kütüphanede daha çok vakit geçirmesini sağlamaktadır.

meb_iys_dosyalar/34/28/762825/dosyalar/2021_11/12001804_KUTUPHANE-KULLANIMI-AS-1.doc

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Bahçelievler 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)