Kütüphaneler Haftası Etkinliğimz

Kütüphaneler Haftası, okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler çerçevesinde 10-C sınıfı öğrencilerimizden Barış Göyhan GÖY tarafından kütüphaneyle ilgili afiş hazırlandı. Öğrencilerin kütüphaneye ilgisinin artması amacıyla öğrencilerimize anket uygulandı. Anket, Kütüphane Kulübü Başkanımız 10-E sınıfı öğrencisi Çağla GÜL’ün yönetiminde kulüp öğrencilerimiz tarafından değerlendirildi. 

Öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda kütüphanede bulunması uygun bulunan kitaplar satın alındı ve öğrencilere sergilendi.

Kulüp öğrencilerine kitap okumayı 12 yaşında öğrenen ve çok seven bir kız çocuğunun kitaplarla derin bir bağ kurmasını, II. Dünya Savaşı yıllarında yaşanan tüm kötülüklerden uzaklaşmanın tek yolunu kitapların ve kelimelerin sunduğu dünyada bulmasını anlatan “Kitap Hırsızı” filmi izletildi.

Öğrencilerin ilgisini kütüphanemize daha çok çekmek için kütüphanemizin yeri değiştirildi, kütüphanemize armut koltuklar alındı, sıcak ve samimi bir ortam oluşturuldu. Kütüphanemizin açılışı İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ÖZCAN tarafından yapıldı. Öğrencilerimizin kitap okumaya dikkatlerini çekmek, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için kitap okuma etkinliği yapıldı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Edirne Merkez 80 Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Kaynak:https://80yilcal.meb.k12.tr/icerikler/kutuphaneler-haftasi-etkinligimz_1823614.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)