Kütüphaneler Haftası

30 Mart-5 Nisan “Kütüphaneler Haftası” okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. 

“Kütüphaneler Haftası” okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

9/A sınıfımız, Sınıf Rehber Öğretmenleri Onur ZİHNİ eşliğinde İlçe Halk Kütüphanesine ziyarette bulundu. Kütüphane kimliği olmayan öğrencilerimiz kimlik çıkarttılar. Ziyaretleri sadece kütüphane ile sınırlı kalmadı. Yol üzerinde esnafla da konuşan öğrencilerimiz, hazırlamış oldukları broşürleri Dereli esnafına ve halkına dağıttı, Kütüphaneler Haftası hakkında bilgi verdi. Aynı zaman da Ziraat Bankası, İlçe Emniyet Amirliği ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne de ziyarette bulundular.

11/C sınıfımız, Sınıf Rehber Öğretmenleri İrem GÜVEN eşliğinde İlçe Çay Bahçesi’nde “Kitap Okuma Etkinliği” gerçekleştirerek kitap okuma konusunda ilçe halkının dikkatini çekmeyi başardı. Halkı kitap okumanın önemi hakkında bilgilendirdi.

Okul Müdürümüz Enver AYDIN, İngilizce öğretmenimiz Elif SARIAYDIN, öğrencilerimiz Mehtap KARADEMİR ve Köksal AZGUN’dan oluşan heyet Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı ve Milli Eğitim Müdürümüze yakın zamanda kaybettiğimiz Yaşar KEMAL’in ünlü eseri “İnce Memed” serisini hediye etti.

 

Rehberlik saatinde tüm okul olarak bahçemizde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdik. Sınıflarımızı ve kulüp panomuzu resimlerle, şiirlerle, özlü sözlerle, yazılarla donattık.

Kütüphaneler Haftası nedeniyle okulumuzda kitap standı da kuruldu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Dereli Dereli Anadolu Lisesi

Kaynak:https://derelial.meb.k12.tr/icerikler/kutuphaneler-haftasi_1816157.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)