Kütüphanede Çevrimiçiyiz!

Öğrencilerin en büyük dostlarını barındıran kütüphaneler, ilme açılan kapılardır. Okulların en büyük yapı taşlarından biridir onlar. Her bir rafında bambaşka hikayelere rastlayacağımız, en güvenilir kaynaklara dokunabileceğimiz eşsiz mekanlardır.

 

KÜTÜPHANE, ZAMANA AÇILAN BİR KAPIDIR. (CARLOS MARIAM DOMINGUEZ)

Okul kütüphanesi, öğrencilerin zamanlarını doğru ve etkin bir biçimde kullanabilmelerine yardımcı olur. Bunun yanı sıra onlara yeni bilgiler katma imkanı sunar. Sessiz, sakin ve huzurlu yapısıyla öğrencinin kendini geliştirmesine olanak sağlar. Kitap okuma alışkanlığı kazandırmak başta olmak üzere ders programlarını desteklemek kütüphanelerin en önemli amaçlarından biridir. Bu amaçlar doğrultusunda kütüphaneler, öğrencinin kişisel gelişimine katkı sağlamanın yanında toplumsal ve kültürel açıdan öğrenciyi olumlu etkiler.

 

Şehit Onbaşı Murat Şengöz İmam Hatip Kız Anadolu Lisesi, bünyesinde barındırdığı kütüphanesi ile öğrencilerini yüzlerce kitapla buluşturmanın yanı sıra gerekli araştırmaları yapabilecekleri internet erişimine de olanak sağlamaktadır. Okulumuz, ders saati bitiminden 17.00’a kadar kütüphane kullanım imkanı vermektedir. Kütüphanemiz, öğrencilerimizin ilim ışığında en büyük destekçisidir.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Arnavutköy Şehit Onbaşı Murat Şengöz Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)