Kütüphanecilik Kulübü Çalışmalarına Başladı

Çeşitli etkinliklerle 2023-2024 eğitim öğretim yılına hızlı bir giriş yapan Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

9.sınıflara yönelik "Okulumuza Hoş Geldin" oryantasyon faaliyetlerinin ardından yine 9.sınıflar için kütüphane tanıtım etkinlikleri kapsamında kütüphaneye davet edilen öğrencilere Kütüphanecilik Kulübü Danışman öğretmenlerin hazırladığı çeşitli ikramlar ile kulüp tanıtım çalışması yapıldı. Kütüphane Kulübü Danışman Öğretmenleri Tuğba Özkan ve Nazlı Söylemez koordinatörlüğünde gerçekleşen bu etkinlikte öğrenciler bir yandan öğretmenlerinin yaptığı poğaça, kek, kurabiye gibi ikramların tadına bakarken bir yandan da kütüphane ve kitap okumanın önemi hakkında bilgi aldılar. Kütüphane kulübünün sene içinde gerçekleştireceği projeler ve faaliyetler keyifli bir sohbet havasında anlatıldı.

Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmeni Tuğba Özkan, amaçlarının kütüphanenin cazibesini artırarak öğrencileri kitapların o eşsiz dünyasına çekmek ve okuma sevgisi aşılamak ve kitap okumanın tadını öğrencilere kazandırmak olduğunu söyledi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)