Kutlu Doğum Haftası

SENAİ DEMİRCİ İLE KUTLU DOĞUM ÖZEL PROGRAMI

Okulumuz Cihanbeyli Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nin Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle düzenlediği 24.04.2015 Cuma günü saat 20.00’de Belediye Konferans Salonunda Şair-Yazar, Radyo ve Televizyon Programcısı Dr. Senai DEMİRCİ’nin konuşmacı olarak katıldığı programa ilçe halkı tarafından yoğun bir ilgi gösterildi.

Program; Kuran-ı Kerim tilaveti, selamlama konuşması, sinevizyon gösterisi ve Dr. Senai DEMİRCİ’nin Kutlu Doğum Özel Sohbeti şeklinde gerçekleştirildi. Sohbetin ardından imza ve söyleşi ile devam eden etkinlik misafirlerle birlikte yenilen yemekle sona erdi.

Programa maddi ve manevi katkı sunan Kaymakamlık Makamına, Belediye Başkanlığına, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, ilçemiz Sivil Toplum Kuruluşlarına, esnaf ve eşrafına; programın hazırlanmasında emeği geçen okul-aile birliğine, öğretmenlere ve öğrencilere; katılımları ile programımızı onurlandıran daire amirlerine, okul yöneticilerine, velilere, öğrencilere ve Cihanbeylili saygıdeğer misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Cihanbeyli Cihanbeyli Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

Bildir
Kaynak:https://cnfkal.meb.k12.tr/icerikler/kutlu-dogum-haftasi_1878774.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)