" Kutlu Doğum Haftası " Etkinlikleri

“Andolsun, Allah’ın rasûlünde sizin için, Allah’a ve âhiret gününe kavuşmayı umanlar için ve Allah’ı çok ananlar için güzel bir örnek vardır.”

(Ahzâb, 21)

 

Alem senle övüldü. Biz seninle hep güldük. 14 ɑsırdır dɑim sensizliğe sürüldük. Sɑnɑ sɑlɑt ve selɑm olsun, gönlümüz senle dolsun. Bizleri sɑnɑ ümmet yɑpɑnɑ hɑmdler olsun. Güllerin gülistɑnı Gül Efendim.

 

 

 O, Hakta, adalette, merhamette, insanlıkta, yemede, içmede, oturup kalkmada, işte, güçte, devlet başında, vazifede, liderlikte ve hayatın akla gelen her şubesinde TEK ÖNDER VE TEK İNSAN...

 Âlemlere Rahmet Olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) in bizlere sunduğu merhamet ve şefkat vurgusunun tüm yaralara merhem olması, tarih boyunca tüm insanlığın ortak değeri olan merhamet ve şefkati hayatın her alanına etkin kılmamız temennisi ile  tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik eder selam ve saygılar sunarız.

Okulumuz Anasınıfı Öğretmenlerinin katkılarıyla hazırlanan " Kutlu Doğum Haftası " programı yoğun ilgi ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Meram 24 Kasım İlkokulu

Kaynak:https://meram24kasim.meb.k12.tr/icerikler/kutlu-dogum-haftasi--etkinlikleri_1888497.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)