Kütahya / Tavşanlı Fatih İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:2746149854 Adres:DAĞÇEŞME MAH. MUHSİN YAZICIOĞLU CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 1 TAVŞANLI / KÜTAHYA Web Sitesi:https://tavsanlifatih.meb.k12.tr Kütahya Okulları, Kütahya Tavşanlı Okulları, Kütahya İmam Hatip Ortaokulları, Kütahya Tavşanlı İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Kütahya İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Kütahya Tavşanlı İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://tavsanlifatih.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek üst öğrenime hazırlamak.
MisyonBilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Telefon2746149854
AdresDAĞÇEŞME MAH. MUHSİN YAZICIOĞLU CAD. NO 1 İÇ KAPI NO 1 TAVŞANLI / KÜTAHYA
İnternet Sitesihttps://tavsanlifatih.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKütahya ili Tavşanlı ilçesi köyleriyle birlikte yaklaşık 101000 nüfusa sahip bir ilçedir. Leblebisi ve Linyit kömürü ile meşhurdur. Linyitspor ile yakın zamanda adını duyurmuştur.
Ulaşımİlçe Merkezinde, İl merkezine uzaklık 45 kmKarayolu ve Altıntaş Zafer Havalimanı ile uçakla ulaşım.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezinde, İl merkezine uzaklık 45 km
Ders Saatleri08:30 - 15:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı266
  • Derslik Sayısı16
  • Atölye Sayısı1
Kaynak:https://tavsanlifatih.meb.k12.tr/43/11/711559/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)