Kütahya / Merkez Prof. Dr. Necmettin Erbakan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:0274 274 0124 0274 274 0125 Adres:Vefa Mahallesi Zığra Sokak NO 2/1 MERKEZ / KÜTAHYA
İl merkezinde çok yakın. TCDD tren garının hemen arkası
Belediye otobüsleri 20 numara ile gelebilirsiniz. Özel araçlarıyla gelmek isteyenler istasyon kavşağından Vefa Köprüsü´ nü kullanarak gelebilirler. Yaya gelmek isteyenler için çevre yolu üzerindeki tüp yaya geçitini kullanabilirler. Yaya geçitinden indikten sonra sağda okulumuzu göreceklerdir.
Web Sitesi:https://necmettinerbakanmtal43.meb.k12.tr Kütahya Okulları, Kütahya Merkez Okulları, Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Kütahya Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Kütahya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Kütahya Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://necmettinerbakanmtal43.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYenilikçi, disiplinli, hayat boyu öğrenmeyi kendine ilke olarak benimsemiş, yaşadığı toplumun sorunlarına duyarlı, lider, pozitif düşünen, üretken, sanayi kuruluşlarında aranan kalifiye eleman olan bilinçli teknik personeli yetiştirmek,

Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her öğrencinin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu, Mesleki ve Teknik Eğitimde saygın ve tercih edilen kurum olmaktır .
MisyonAtatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, milli, manevi ve ahlaki değerleri benimsemiş, ahilik esaslarını benimsemiş, çağın gerektirdiği birikime, teknolojiye ve donanıma sahip, bilgiyi paylaşan ve çok yönlü kullanabilen, araştırma becerisine, çevre bilincine ve doğa sevgisine sahip, akılcı, cesaretli, özgüvenli, mutlu ve kendisiyle barışık bireyler yetiştirmektir.
Telefon0274 274 0124 0274 274 0125
Faks0274 274 0271
AdresVefa Mahallesi Zığra Sokak NO 2/1 MERKEZ / KÜTAHYA
İl merkezinde çok yakın. TCDD tren garının hemen arkası
Belediye otobüsleri 20 numara ile gelebilirsiniz. Özel araçlarıyla gelmek isteyenler istasyon kavşağından Vefa Köprüsü´ nü kullanarak gelebilirler. Yaya gelmek isteyenler için çevre yolu üzerindeki tüp yaya geçitini kullanabilirler. Yaya geçitinden indikten sonra sağda okulumuzu göreceklerdir.
İnternet Sitesihttps://necmettinerbakanmtal43.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriVefa Mahallesi, TCDD Garı yanı
UlaşımBelediye otobüsleri 20 numara ile gelebilirsiniz. Özel araçlarıyla gelmek isteyenler istasyon kavşağından Vefa Köprüsü´ nü kullanarak gelebilirler. Yaya gelmek isteyenler için çevre yolu üzerindeki tüp yaya geçitini kullanabilirler. Yaya geçitinden indikten sonra sağda okulumuzu göreceklerdir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezinde çok yakın. TCDD tren garının hemen arkası
Servis BilgisiAnlaşmalı servislerle taşıma sağlanabiliyor.
Kontenjan Bilgileri9.sınıf kontenjanı: 102
9.sınıf kimya teknolojisi alanı sınavlı kontenjan: 30
Ders Saatleri8:30 - 17:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgazlı Kalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerSpor imkanları;
Halı saha, plaj voleybolu, golf sahası, yatay tırmanma duvarı, fitnes salonu, basketbol sahası, masa tenisi.
Bilimsel EtkinliklerBilim fuarları ve mesleki çalışmaları kapsayan teknik geziler, yıl sonu okul fuarı, tubitak etkinlikleri.
Projeler2020 de Zafer Kalkınma Ajansının MEGDEP hibe projesine okul olarak başvurmuş bulunmaktayız. Bu şekilde yurt içinde çeşitli ajansların projelerine katılım faaliyetlerimiz devam edecektir.
  • Öğretmen Sayısı50
  • Öğrenci Sayısı472
  • Derslik Sayısı24
  • Atölye Sayısı13
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://necmettinerbakanmtal43.meb.k12.tr/43/01/763734/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)