Kurucusu Olduğumuz 'Şehrimi Tanıyorum' Etwinning Projemiz Faaliyetlerine Devam Ediyor

'Şehrimi Tanıyorum' proje kurcusu Okul Rehber Öğretmeni Sevim Haskaya ve proje de çalışan öğrenciler  ikinci dönem de proje faaliyetlerine devam ediyor.

Proje Hakkında:

Öğrencilerimiz bilgiyi sadece okulda öğrendikleri ile değil yaşadıkları her ortamda alırlar.Yeni eğitim anlayışının temellerinden biriside, öğrencilerin sadece okulda değil, okul dışı ortamlarda da eğitimin önemli olduğu, öğrencilere kazandırılan bilgilerin pekiştirilmesi, uygulamaya dönüştürülmesi ve sürekliliğinin sağlanması yönündedir. Projemizde ki amaç okul dışında ki öğrenme ortamlarıdır. Öğrencilerimizin çevresel farkındalıklarını arttırmak hayata hazır hale getirmek için projeyi yürütüyoruz. Projemizin hedefi, yaşadıkları çevreyi şehri, gelenek görenekleri oyunları vb şehir hakkında ki her şeyi öğrencilerimizin tanımasıdır.

 

Hedefler

Öğrencilerimizin yaşadıkları şehri tanımaları( gelenek, görnek, yemek vb), bilgi sahibi olmaları, okul dışı öğrenme ortamları ile hayat tecrübesi kazanmaları hedeflenmiştir.Yapılacak tanıtımların tasarlanmasında,sunulmasında ve sonucunda çeşitli web 2.0 araçları ile geniş kitlelere tanıtım hedeflenmektedir. Proje sürecinde öğrencilerimiz; Proje afişi ve logosunu Adana yöresel yiyecek ve içeceklerini içeren videoları, Web2 araçlarını kullanılarak hazırlamıştır.

Proje Etkinliklerimiz İle İlgili Görseller

Aylık Değerlendirme Kahoot 

Ortak Okullardan Gelen Yöresel İkramlıık Ve Mektuplar

Bizden Giden Yöresel İkramlıklar Ve Mektuplar

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Seyhan Mehmet Selahattin Çolak İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)