Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Zaferi, Doğu ve Güneydoğuda Şehit Olan Asker ve Polislerimiz İle 15 Temmuz Demokrasi Zaferinin Şehitleri İle İlgili Anma Programları Düzenlendi ve Hatimler İndirildi.

Faaliyetimiz kapsamında, mübarek Ramazan Ayı boyunca bütün aziz şehitlerimiz için öğrenci, öğretmen ve velilerimiz ile beraber Kuran´ı Kerim hatimleri yapılmıştır. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimiz tarafından Kuran´ı Kerim hatimlerinden sonra hatim duaları yapılmıştır. Ayrıca öğretmen, öğrenci ve velilerimiz ile beraber aziz şehitlerimiz için Yasin Suresi ve Fetih Suresi okunmuş olup, aziz şehitlerimizin ruhlarına hediye edilmiştir. Bu bağlamda hep beraber bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve dualar ile andık.

Konferans salonumuzda öğrenci ve öğretmenlerimiz ile beraber Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve ardından İstiklal Marşı´mızı okuduk. Aziz şehitlerimizin anısına hazırlanan belgesel film izleme etkinliği gerçekleştirildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Cihanbeyli Yeniceoba İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)