Küresel İklim Değişikliği Semineri. . .

Okulumuzda devam eden “Küresel Düşün ve Yerel Hareket Et: Benim Sürdürülebir Okulum” Erasmus+ KA122-SCH projesi kapsamında08.01.2024 Pazartesi GünüÇÖMÜ Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi PROF. DR. SİBEL MENTEŞE’nin katılımları ile “Küresel iklim değişikliği” semineri gerçekleştirildi.

 

Seminerde iklim değişikliğinin nedenleri, sonuçları ve alınabilecek önlemler hakkında bilgiler verildi. İklim değişikliğinin enerji, su, toprak, hava ve biyolojik çeşitlilik üzerindeki etkileri anlatıldı ve iklim değişikliğinin gelecekte yaratacağı enerji ve doğal kaynak sorununa dikkat çekildi.  İklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak ve çözüm önerileri sunmak amacıyla düzenlendiğimiz seminerde katılımcılar iklim değişikliğine karşı bireysel ve toplumsal sorumluluklarımızın önemini hatırladılar.

 

Verdiği kıymetli bilgiler için Prof. Dr. Sibel MENTEŞE, bu etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan proje koordinatörlerimiz Sibel ÖZKAN ve Ayşegül MİROĞLU ELGİN’e ve katılımcı öğrencilerimize teşekkür ederiz.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çanakkale Merkez Çanakkale Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)