Küçük Kızlar Satranç Takımımız Türkiye 11. Si Oldu

KÜÇÜK KIZLAR SATRANÇ TAKIMIMIZ TÜRKİYE 11.Sİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye Satranç Federasyonu ve Ana Sponsoru Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla düzenlenen Okul Sporları Satranç Türkiye Birinciliği 25 – 29 Nisan 2022 tarihleri arasında Sivas Taha Akgül Kapalı Spor Salonu'nda  168 takım ve 700 e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış törenine Sivas Vali Vekili Doç. Dr. Adil Nas, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Federasyon Başkanımız Gülkız Tulay, Gençlik Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Arslan, AFAD İl Müdürü Nazif Ekinci, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Teoman Karaca, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Doğan, Sivas İl Temsilcimiz Hasan Yıldırım sporcular, antrenörler ve veliler katıldı.
Daha Önce Tokat İlinde düzenlenen bölge finalinde dereceye girerek Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanan, Takım Antranörlerimiz Mazlum Karakurt ve Abbas Kolcu'nun çalıştırdığı Okulumuz Küçük Kızlar Satranç Takımımız Türkiye 11.si olarak güzel bir başarı gösterdi.
Takımımızı ve antranörlerini kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çorum Merkez Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)