Kts 2023 Mayıs Ayı Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı İle İlgili Faaliyetler

 

Eğitim  fuarı , bilim  şenliği  sergi gibi organizasyonlara katılım  konulu   KTS ekibi  tarafından ayın  etkinliği ile ilgili öğretmen ve öğrencilerle birlikte gerekli çalışmalar yapılmış ve   24/05/2023  tarihinde saat 09.00'da öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile   Yapılan çalışmada;

  • Bilim şenliği kapsamında KTS  grubu ile çalışma yöntemini ve programını belirlemek üzere toplantı yapılmıştır.  
  • Bu çalışma  yapılırken nelere dikkat etmemiz gerektiği hakkında ayrıntılı bir şekilde  duruldu. Bu doğrultuda   öğretmenler  ve öğrencilerle    birlikte bir fuar ya da bilim şenliğine katılma kararı alındı .    
  • Hem öğrenciler hem de öğretmenler için faydalı olacağı ve 2. Yazılı öncesi moral ve motivasyon olacağı düşüncesiyle Ağrı’nın zirvesinde Teknoloji Yarışması   programına katılım sağlamanın yararlı olacağı düşünüldü. Bu doğrultuda gerekli çalışmalar yapıldı.

 24/04/2023 tarihinde Ağrı’nın Zirvesinde Teknoloji Yarışması  programına  öğretmen ve öğrencilerle birlikte katılım sağlanmıştır. Özellikle öğrencilerin ilgisini çeken bu programdan öğrencilerin ve öğretmenlerin çok memnun kaldığı gözlenmiştir.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ağrı Merkez Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)