Korona Virüse Karşı Aldığımız Tedbirler

KORONAVİRÜS SÜRECİNDE OKULUMUZDA ALINAN TEDBİRLER

 

Dünya çapında yayılan COVID-19 virüsü ile ilgili, T.C. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan tüm bilgilendirme ve uyarıları, Şehit Oktay Demirci İlkokulu olarak yakından takip etmekteyiz.

Virüsün oluşturduğu risk ortamı nedeniyle öğrencilerimizin yüz yüze eğitim-öğretim hayatlarının kesintiye uğramasından üzüntü duymaktayız. Millî Eğitim Bakanlığının yaptığı açıklamalar doğrultusunda en kısa zamanda ve riski en aza indirmemizi sağlayan tedbirleri alarak okulumuzu açmayı umuyoruz.  Okulumuzu güvenle açabilmemiz hem kişisel hem de kurum olarak sıkı tedbirler alıp uygulamamıza bağlıdır.

Şehit Oktay Demirci İlkokulu olarak biz, okulumuzun dezenfekte edilmesi, öğrencilerimiz, velilerimiz ve misafirlerimiz için bilgilendirici afişlerin ulaşılabilir olan her yere asılması, fiziksel mesafenin korunmasını hatırlatmak amacıyla bilgi notlarının duvarlara ve okul zeminine uygulanması, sınıf ortamında fiziksel mesafeyi korumak için her türlü tedbiri almaktayız. Ayrıca okulumuz içinde kullanılmak üzere dezenfektanlar hazır bulunmaktadır.  Bu süreci dayanışmayla atlatacağımıza inanıyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Karasu Şehit Oktay Demirci İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)