Koordinatörü Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dünya İçin Yeşil Düşünen Girişimci Gençlik İsimli Projenin Hareketliği 29. 11. 2021 - 03. 12. 2021 Tarihleri Arasında İtalya Nın Palazzolo Acreide Şehrinde Gerçekleşti.

     Koordinatörü Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olan 2019-1-TR01-KA229-076785-1 numaralı Dünya İçin Yeşil Düşünen Girişimci Gençlik isimli projenin hareketliği 29.11.2021 - 03.12.2021 tarihleri arasında İTALYA nın  Palazzolo Acreide şehrinde gerçekleşti.

    Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi nin 4 Öğretmen 6 Öğrenci ile katıldığı projeye; Çekya ve Portekiz den öğrenci ve öğretmenlerden oluşan ekiplerde katıldı.

     Yeşil girişimcilikle çevre sorunlarına yenilikçi çözümler getirmenin yanınında projemiz ile sosyal değer yaratan iş modellerini tanımak amaçlanmıştır.

     Atık değerlendirme konulu Atölye çalışmalarının gerçekleştirildiği hareketlilikte, öğrencilerin dil becerilerinin gelişmesi, girişimciliklerinin arttırılması, kültürler arası farklılıkların tanınması gibi kazanımlar da elde edilmiştir. Şehrin tarihi ve kültürel yerleri hakkında da bilgiler edinilmiştir.

    Hareketliliğimiz Türkiyenin Siracusa Fahri Başkonsolosu Domenico Romeo ve Palazzolo Belediye Başkanı Salvatore Gallo nun katıldığı sertifika töreni ile son bulmuştur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Tarsus Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)