Konya / Selçuklu Vali İhsan Dede Anadolu Lisesi

Telefon:0332 2465128 Adres:Mehmet Akif Mh. Gülümser Sk. No 5 Selçuklu/ KONYA Web Sitesi:https://valiihsandedeanadolulisesi.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Selçuklu Okulları, Konya Anadolu Liseleri, Konya Selçuklu Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Konya Anadolu Lisesi Haberleri, Konya Selçuklu Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://valiihsandedeanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişme ve gelişmeye açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli,anne ve babasına saygı duyan, vatanını ve milletini çok seven bireyler yetiştirmektir.
MisyonBireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Türk Milli Eğitimin amaçlarını benimsemiş , Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BaşarılarÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA ŞİİR YARIŞMASI KONYA İL 1.LİĞİ
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA KOMPOZİSYON YARIŞMASI KONYA İL 2.LİĞİ
İSTİKLAL MARŞI VE MEHMET AKİF´İ ANMA KOMPOZİSYON YARIŞMASI KONYA İL 3.LÜĞÜ
Telefon0332 2465128
AdresMehmet Akif Mh. Gülümser Sk. No 5 Selçuklu/ KONYA
İnternet Sitesihttps://valiihsandedeanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSELÇUKLU/KONYA
Ulaşım2 KM.Okulumuza 55,45,48 numaralı belediye otobüsleri ve Fatih Işıklar-Özalkent dolmuşları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Merkezden Uzaklık2 KM.
Servis BilgisiÖğrenci Servisi Bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri1427
Ders Saatleri08:15-15:05
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı80
  • Öğrenci Sayısı1427
  • Derslik Sayısı52
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://valiihsandedeanadolulisesi.meb.k12.tr/42/01/766051/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)