Konya / Selçuklu Piri Reis İlkokulu

Telefon:0332 247 51 52 Adres:Hocacihan Hacılar Mah. Şemdiller Sok. No 19 Selçuklu/KONYA Web Sitesi:https://konyapirireis.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Selçuklu Okulları, Konya İlkokulları, Konya Selçuklu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Konya İlkokul Haberleri, Konya Selçuklu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://konyapirireis.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim öğretimde izlediği yöntem ve yaklaşımlarla farklılık yaratarak kendini ispatlayan, paydaşlarının tümünün katılımı ile sürekli biçimde gelişerek başarısını yükselten, örnek ve lider bir kurum olabilmek.
MisyonMİSYONUMUZ

Modern ve çağdaş bir eğitim öğretim ortamı içerisinde; araştıran, derleyen, deneyerek düşünen, analiz ve sentez yaparak doğru bilgiye ve çözüme ulaşabilen , bu yönüyle geleceği planlayarak milletimizi çocuklarımızı çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma azim, karar ve yeteneğine sahip nesiller yetiştirebilmek için bulunuyoruz.
Telefon0332 247 51 52
Faks0332 247 50 57
AdresHocacihan Hacılar Mah. Şemdiller Sok. No 19 Selçuklu/KONYA
İnternet Sitesihttps://konyapirireis.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHocacihan Mahallesi Şemdiller Sokak No:19
Ulaşımİl Merkezinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Yolu Üstünde. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi yeni binaya yürüme mesafesindedir. 70-69-65-35-1 Nolu Belediye Otobüsleri ve Tıp Fakültesine giden dolmuş ve otobüslerlere ulaşım sağlanabilir.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Yolu Üstünde. Meram Tıp Fakültesi Hastanesi yeni binaya yürüme mesafesindedir.
Servis BilgisiHer sene okul servisleri olur.
Öğretim ŞekliNormal Eğitim
Ders Saatleri09:00 - 14:20
Isınma TürüDoğalgaz-Kalorifer
İnternet BağlantısıADSL
ProjelerGeri Dönüştür Hayatı Bölüştür. - Dünyamı Aydınlatan Pencerem Olur Musun? - Güvenli Okul Güvenli Gelecek. - Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Gelecek. - Maketini Yap Gelecek Senin Elinde Şekillensin. - Benim Kahramanım Öğretmenim - Okuyarak Büyüyen Çocuklar İçin Kitap Kumbaram - Yazar Buluşmaları - İ Z C İ Projesi
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı735
  • Derslik Sayısı24
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://konyapirireis.meb.k12.tr/42/01/727943/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)