Konya / Selçuklu Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:332 248 34 35 Adres:Binkonutlar Mah. Erenkaya Cad. No33 Selçuklu/KONYA Okulumuza 16 numaralı Binkonutlar dolmuşu, 52,53 ve 56 numaralı Otobüsler, ayrıca Tramvay ile erenkaya durağında inerek batı yönünde 300 metre yürüyerek ulaşılabilmektedir. Web Sitesi:https://mnkiho.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Selçuklu Okulları, Konya İmam Hatip Ortaokulları, Konya Selçuklu İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Konya İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Konya Selçuklu İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://mnkiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer geçen yıldan daha fazla öğrencimizi Fen, Anadolu ve diğer ortaöğretim kurumlarına yerleştirmek, bu okullara yerleşemeyen öğrencilerimizi de içinde yaşadıkları toplumla barışık ve onu tanıyan, toplumun değerleriyle uyumlu, sahip olduğu donanımın elverdiği ölçüde değerler üreten, gelecekten asla ümidini kesmeyen, zorluklarla usulü çerçevesinde mücadele etmesini bilen, mezara kadar bilgi ve donanımını artırıp geliştirme azminde, dürüst ve erdemli insanlar olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir.

Kendilerine geleceğimizi teslim edeceğimiz mezun olacak bütün öğrencilerimizin; nitelikli, kendisine, ailesine, toplumuna, milletine ve insanlığa faydalı işler yapan kişiler olmalarını ve kendi menfaatini öncelemeyen insanlar olarak dünya sathında konuşlanmalarını sağlamak en önemli vizyonumuzdur
MisyonÇatımız altına toplanan çocuklarımızı, hiçbir fire vermeden hayata hazırlamak, istisnasız hepsini orta öğrenime en iyi şekilde hazırlamak için elimizi onlara uzatmış durumdayız. Elimizi tutan herkesi istediğimiz noktaya getireceğimizden eminiz. Ancak ısrarla elimize yapışmaktan kaçınanlara, bizim onlara gösterdiğimiz hedeften sapıp vitrinlere takılıp kalanlara, amaç birlikteliği sağlayamadıklarımıza, sıkça periyotlarla uyarı görevimizi yapmaktan ve üzülmekten başka yapabileceğimiz bir şeyin olmadığını da belirtmek isteriz. Bu süreçte okul idaresi, öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğinin, bunlardan herbirinin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmalarının çok önemli olduğunun da altını çizmek durumundayız.
Telefon332 248 34 35
Faks332 249 61 77
AdresBinkonutlar Mah. Erenkaya Cad. No33 Selçuklu/KONYA Okulumuza 16 numaralı Binkonutlar dolmuşu, 52,53 ve 56 numaralı Otobüsler, ayrıca Tramvay ile erenkaya durağında inerek batı yönünde 300 metre yürüyerek ulaşılabilmektedir.
İnternet Sitesihttps://mnkiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBinkonutlar Mahallesi Erenkaya Caddesi No:33 SELÇUKLU/KONYA..
UlaşımMerkezde.Otobüs(52,53,56,47,48 nolu), Tranvay ve Bikonut Dolmuşları ile.
Merkezden UzaklıkMerkezde.
Servis BilgisiOkulumuzda öğrenciler için servis vardır...
Ders Saatleri8.20-14.50
Yabancı Dil-İngilizce
-Arapça
Isınma TürüDoğalgaz Kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFutbol, Basketbol, Voleybol, Güreş, Badminton, Tenis, Geleneksel Çocuk Oyunları, Bocce..vb.
Bilimsel EtkinliklerTübitak 4006 Bilim Projeleri
  • Öğretmen Sayısı74
  • Öğrenci Sayısı902
  • Derslik Sayısı31
  • Atölye Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı2
Kaynak:https://mnkiho.meb.k12.tr/42/01/728160/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)