Konya / Selçuklu Adnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu

Telefon:0 (332) 235 42 73 Adres:Feritpaşa Mahallesi Kıbrıs Sokak No 4 42060 Selçuklu / KONYA Web Sitesi:https://ahsurmegoz.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Selçuklu Okulları, Konya Ortaokulları, Konya Selçuklu Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Konya Ortaokul Haberleri, Konya Selçuklu Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ahsurmegoz.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSevgiyle bilgiyi kucaklaştıran; nitelikli, yenilikçi, milli ve manevi kültürünü özümsemiş bireyler yetiştiren, tüm paydaşlarınca benimsenmiş, Konya’ nın her alanda bir numaralı ortaokulu olmak en büyük idealimizdir.
MisyonAdnan Hadiye Sürmegöz Ortaokulu olarak; zengin mazimizden aldığımız güçle geleceğin dünyasına şekil veren; ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanları sevgiyle kucaklayabilecek kadar yüce gönüllü, Mevlana’ dan feyz alarak hoşgörüyü yaşamında düstur haline getirmiş, vatanını milletini seven, özgüveni yüksek, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üretebilen, kültürel çeşitlilik içinde milli kültürünü özümsemiş, içinde bulunduğu Avrupa birliği projeleriyle uluslararası alanda deneyimlerden yararlanan, gelişime açık, küresel düşünen, motivasyonu yüksek, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetişmeyi amaçlayan, akademik başarının yanında sosyal kültürel ve sportif etkinlikleriyle öğrencisini taçlandıran Konya’ nın gurur duyulan marka okulu haline gelmek varlık sebebimizdir.
Telefon0 (332) 235 42 73
Faks0 (332) 235 39 56
AdresFeritpaşa Mahallesi Kıbrıs Sokak No 4 42060 Selçuklu / KONYA
İnternet Sitesihttps://ahsurmegoz.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Feritpaşa Mahallesinde bulunmaktadır. Hızlı tren yolu ile Kerkük Caddesinin arasında bulunan okulumuz Kıbrıs sokakta bulunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için İletişim Menüsündeki haritayı inceleyebilirsiniz.
UlaşımOkulumuz Alaaddin Tepesine 2 km mesafede olup Selçuklu Merkezde bulunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için İletişim Menüsündeki haritayı inceleyebilirsiniz.Okulumuzun hemen ön tarafında otobüs durağı bulunmaktadır. Alaaddin mevkiinden 53, 47 ve 85 numaralı otobüs ile 5 dakikalık mesafede olan okulumuza Yine merkezden Aldiye-Fatih-Özalkent minibüsleri ile ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Alaaddin Tepesine 2 km mesafede olup Selçuklu Merkezde bulunmaktadır. Daha ayrıntılı bilgi için İletişim Menüsündeki haritayı inceleyebilirsiniz.
Servis BilgisiOrtaokul öğrencilerimiz dilerlerse sene başında servis firmasıyla görüşerek ücretli olarak okula servisle gelebilirler. Ana sınıfı için servis yoktur.
Ders SaatleriSabah Grubu
Derse Başlama = 07:30 Ders Bitiş = 13:10
Öğle Grubu
Derse Başlama = 13:20 Ders Bitiş = 19:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı99
  • Öğrenci Sayısı1744
  • Derslik Sayısı27
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ahsurmegoz.meb.k12.tr/42/01/728021/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)