Konya / Kulu Kulu Mesleki Eğitim Merkezi

Telefon:03326410087 Adres:KULU MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ CAMİKEBİR MAH. 138042. SK. NO 1 KULU / KONYA Web Sitesi:https://kulumeslekiegitimmerkezi.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Kulu Okulları, Konya Mesleki Eğitim Merkezleri, Konya Kulu Mesleki Eğitim Merkezleri, Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri, Konya Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri, Konya Kulu Mesleki Eğitim Merkezi Haberleri
Kaynak:https://kulumeslekiegitimmerkezi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKulu mesleki eğitim merkezi olarak amacımız çağdaş ilkeler doğrultusunda ülkemiz kaynaklarını kullanarak ve bu kaynakları ülke ekonomisine kazandırarak yeni ürünler ortaya koyacak bireyler yetiştirmektir.
Eğitim gayemiz; sürekli öğrenen, öğrendiklerini içselleştirebilen ve üretime dökebilen, sorun çözebilen, çözüm üretebilen, çok yönlü bilgi ve becerilerle donanmış, yarına kalacak teknolojiler üreten, nitelikli ve yenilikçi bireyler yetiştirmektir.
MisyonMilli, manevi ve evrensel değerleri benimsemiş, teknolojiye ve donanıma sahip, bilgiyi paylaşan ve çok yönlü kullanabilen, çevre bilincine ve doğa sevgisine sahip, Üretken ve yaratıcı, Atatürk ilkeleri ve demokratik- laik cumhuriyete sahip çıkan, Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, gelişen dünya düzeni içerisinde çağı yakalamak ve çağa uyum göstermek amacıyla ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gücünü yetiştirmek için ÇIRAK, KALFA ve USTA´ ların eğitimlerini ve gelişimlerini üstlenerek Sorumluluk bilinci yüksek, İnsana ve topluma saygılı, bireyler yetiştirmektir.
Telefon03326410087
FaksFaks yoktur.
AdresKULU MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ CAMİKEBİR MAH. 138042. SK. NO 1 KULU / KONYA
İnternet Sitesihttps://kulumeslekiegitimmerkezi.meb.k12.tr
Harita
Ders Saatleri08:00- 17:00
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı115
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://kulumeslekiegitimmerkezi.meb.k12.tr/42/20/767822/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)