Konya / Karatay Şehit Azam Güdendede Anadolu Lisesi

Telefon:0332 355 15 10 Adres:HACIVEYİSZADE MAH. HALİT DİKMEN SK. ŞEHİT AZAM GÜDENDEDE MTAL BLOK NO 4 KARATAY / KONYA Web Sitesi:https://sehitazamgudendedeal.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Karatay Okulları, Konya Anadolu Liseleri, Konya Karatay Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Konya Anadolu Lisesi Haberleri, Konya Karatay Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sehitazamgudendedeal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve tekniği kendisine rehber alan, araştıran, bağımsız düşünen, kendi kendine yeten, yeniliklere açık, ülkemiz sorunları ile ilgilenen ve geleceğine sahip çıkan, ruhen ve bedenen sağlıklı bireylerin yetiştirildiği, örnek alınan bir eğitim yuvası olmak.
MisyonBiz Şehit Azam Güdendede Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizi, Milli kimliğini kazanmış, kendisiyle barışık iyi vatandaş, İnsanî değerleri benimsemiş dünya ile barışık iyi insan, çağın gereklerine uygun, toplumun ve iş hayatının gerektirdiği niteliklere ve yeterliliklere sahip iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek, çevresini ve sağlığını koruyabilen özgüveni gelişmiş, eleştirel düşünmeyi öğrenmiş soran ve sorgulayan bireyler olarak yetiştirmek, Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için; bilgiye hızla ulaşabilen, bilgiyi mal ve hizmet üretimine yansıtabilen, Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlayarak, kendisine güvenen, kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, işini iyi yapan bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle kendine yakın çevresine ve tüm insanlığa yararlı, araştıran üreten Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmek için varız!
Telefon0332 355 15 10
Faks0332 355 15 10
AdresHACIVEYİSZADE MAH. HALİT DİKMEN SK. ŞEHİT AZAM GÜDENDEDE MTAL BLOK NO 4 KARATAY / KONYA
İnternet Sitesihttps://sehitazamgudendedeal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriFetih Caddesi Tramvay Durağına yakın olup Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinin arka tarafında bulunmaktadır.
Ulaşımİl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 kmAdliye Tranvay Hattı ile 15-0 Aydoğdu Yenice Kurtuluş İşgalaman 39-0 Yediler Keçeciler İşgalaman 39-1 Keçeciler Yediler İşgalaman 41-0 Karakayış 42-0 Fevzi Çakmak 14-0 Dr. Ahmet Özcan Fetih Caddesi 77-0 Aşkan Yeni Değirmen Caddesi 103-0 Fetih caddesi Aykent 2. Organize otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 km
Servis BilgisiHer yöne servis bulunmaktadır.
Ders Saatleri09.15-16.20
Yabancı Dilİngilizce
Almanca
Isınma TürüKalorifer (Doğalgaz)
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı54
  • Öğrenci Sayısı1177
  • Derslik Sayısı46
Kaynak:https://sehitazamgudendedeal.meb.k12.tr/42/25/766267/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)