Konya / Karatay Nizamülmülk Anadolu Lisesi

Telefon:03323574521 Adres:Çataltömek Mahallesi Şehit Yunus Emre Uçar Sokak No2 Karatay/KONYA Web Sitesi:https://nizamulmulkanadolulisesi.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Karatay Okulları, Konya Anadolu Liseleri, Konya Karatay Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Konya Anadolu Lisesi Haberleri, Konya Karatay Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://nizamulmulkanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile, değerlerini yaşayan ve yaşatan, akademik ve sosyal yönden , ulusal ve uluslararası toplumların sağlıklı ve mutlu bireylerini yetiştiren örnek seçkin bir kurum olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin ;Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını, öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılarİstiklal Marşı kompozisyon yazma yarışmasında İl Birinciliğimiz vardır.
Telefon03323574521
AdresÇataltömek Mahallesi Şehit Yunus Emre Uçar Sokak No2 Karatay/KONYA
İnternet Sitesihttps://nizamulmulkanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Konya´nın merkez ilçesi Karatay´da yer almaktadır.
UlaşımOkulumuz Merkez İlçe Karatay´da olup ilçe merkezine uzaklık 4 km dir.Belediye Otobüsleri; 30-Mengene-İstiklal 1,31-Mengene-Saracoğlu, 90-Mengene-İstiklal-2, 65-Medrese-Kumköprü
Dolmuş;Küçük Kumköprü-Ankara Yolu
Merkezden UzaklıkOkulumuz Merkez İlçe Karatay´da olup ilçe merkezine uzaklık 4 km dir.
Servis BilgisiOkulumuza öğrenci servisi bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri1077
Ders SaatleriDers Başlama Saati: 08:30
Ders Bitiş Saati :15:20
Yabancı Dilİngilizce, Almanca
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzdan 1 öğrencimizin Liseler Arası Judo Müsabakalarında il birinciliği vardır. Bir başka öğrencimizin Karate Spor Dalında il birinciliği vardır.
  • Öğretmen Sayısı48
  • Öğrenci Sayısı927
  • Derslik Sayısı32
  • Kütüphane Sayısı2
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://nizamulmulkanadolulisesi.meb.k12.tr/42/25/765979/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)