Konya / Karatay Karatay Toki Anadolu Lisesi

Telefon:0 332 202 00 16 Adres:Fetih Mah. Saydamlar Sk. No 10 Karatay/KONYA Web Sitesi:https://karataytokial.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Karatay Okulları, Konya Anadolu Liseleri, Konya Karatay Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Konya Anadolu Lisesi Haberleri, Konya Karatay Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://karataytokial.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve tekniği kendisine rehber alan, araştıran, bağımsız düşünen, kendi kendine yeten, yeniliklere açık, ülkemiz sorunları ile ilgilenen ve geleceğine sahip çıkan, ruhen ve bedenen sağlıklı bireylerin yetiştirildiği, örnek alınan bir eğitim yuvası olmaktır.
MisyonYüce Türk milleti olarak en büyük ihtiyacımızın, çok iyi yetişmiş nesiller olduğu gerçeğinden hareket ederek, çağımızın teknik donanımı yanında, milli ve manevi değerlerini özümsemiş; Atatürk´ün büyük Türkiye idealine ulaşmayı hedefleyen nesiller yetiştirmektir.
Telefon0 332 202 00 16
Faks(332) 202 0017
AdresFetih Mah. Saydamlar Sk. No 10 Karatay/KONYA
İnternet Sitesihttps://karataytokial.meb.k12.tr
Harita
UlaşımMerkezOkulumuza Saman Pazarı otobüs son durağının karşısındadır. Yeni hizmete giren tramvayla da okulumuza ulaşılabilir. Bosna, Sille, Medrese, Yeni Yol gibi pek çok semtten tek otobüsle okulumuza ulaşmak mümkündür. Saman Pazarına gelen bütün Aydınlık, Fatih Işıklar-Özalkent, Tıp Fakültesi, Meram Yeni Yol, Sancak, Şeker-Tekke minibüslerinin son durağı okulumuza 5 dk. yürüme mesafesindedir. Okulumuzun önünden geçen otobüs hatları ise şunlardır: 15, 39, 41 ve 42.
Merkezden UzaklıkMerkez
Servis BilgisiKonya şehir içerisinde her bölgeye servis imkanımız bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri5 tane 9. sınıf için 150 öğrenci kontenjanımız bulunmaktadır.
Ders Saatleri09:00-15:50
Yabancı Dilİngilizce, Almanca
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda sene içerisinde futbol, basketbol, voleybol ve satranç turnuvaları yapılmaktadır. Ayrıca badminton ve masa tenisi karşılaşmaları da yapılmaktadır.
Bilimsel EtkinliklerEBA Fen Bilimleri deneyi yarışmasına okulumuzda katılmıştır. Konya Bilim Merkezi´ne ziyaretler gerçekleştirmekteyiz. Özellikle fen derslerimiz deneyler eşliğinde anlatılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı43
  • Öğrenci Sayısı588
  • Derslik Sayısı26
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://karataytokial.meb.k12.tr/42/25/218385/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)