Konya / Karatay Karakaya Mehmet Öner Eskil İlkokulu

Telefon:0 332 396 60 30 Adres:Karakaya Köyü Karatay KONYA Web Sitesi:https://karakayamehmetonereskililkokulu.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Karatay Okulları, Konya İlkokulları, Konya Karatay İlkokulları, İlkokul Haberleri, Konya İlkokul Haberleri, Konya Karatay İlkokul Haberleri
Kaynak:https://karakayamehmetonereskililkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKarakaya Mehmet Öner Eskil İlköğretim Okulu’nu okul paydaşlarımızın güç birliği ile ilçemizin bu bölgedeki öncelikli tercih edilen model okulu, ilimizin en iyi liselerine her yıl artan sayıda öğrenci yerleştiren, sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, sosyal faaliyetlerin rahatça yaşanabildiği mekânlara sahip, fiziki donanımı tam teknolojiyi ve bilimi en verimli şekilde kullanabilen, öğrenciyi merkez edinerek onun ilgi ve yeteneğini ortaya çıkarıp geliştiren en güçlü eğitim kurumu olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Telefon0 332 396 60 30
AdresKarakaya Köyü Karatay KONYA
İnternet Sitesihttps://karakayamehmetonereskililkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahalle
Ulaşım35kmBelediye Otobüsü
Merkezden Uzaklık35km
Ders Saatleriders başlama 8:40
ders bitiş 14:55
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı48
  • Derslik Sayısı9
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://karakayamehmetonereskililkokulu.meb.k12.tr/42/25/730699/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)