Konya / Karapınar Vehbi Yurt İlkokulu

Telefon:0 332 755 13 01 Adres:Pınarbaşı Mh. Birer Sk. No 19 Karapınar / Konya Web Sitesi:https://vehbiyurt.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Karapınar Okulları, Konya İlkokulları, Konya Karapınar İlkokulları, İlkokul Haberleri, Konya İlkokul Haberleri, Konya Karapınar İlkokul Haberleri
Kaynak:https://vehbiyurt.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerin; çevresini koruyan ve değer veren, toplum çıkarlarını kendi çıkarlarından önde tutan, kişisel hak ve özgürlüklerini bilen, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan, gelecekte eğitim,iş ve meslek hayatında başarılı olan kişiler olarak yetiştirmektir. Bunun yanı sıra okulumuz sunduğu eğitim teknolojileri,okul kültürü,eğitim kadrosu ve donanımı ile çevresinde öncelikle tercih edilen bir eğitim kurumu olmayı, eğitim verdiği öğrencilerinin bir üst öğrenimle ilgili hayal ve beklentilerini gerçeğe dönüştürmeyi kendisine vizyon edinmiştir.
MisyonÜretime katkısı artan bir toplum oluşturmak, sektör okul işbirliği sağlamak, hem kendine hem topluma faydalı olan bireyler yetiştirmek, ekip çalışmasını öğretmek ve benimsetmek, iletişim kurmayı öğretmek, öğrenme becerisini geliştirip, problem çözme yeteneğini kazandırmak, teknolojik gelişmeleri takip etmek, araştırma ve inceleme becerisi kazandırmak, toplumsal değerleri koruyan,yasalara uyma konusunda sorumluluk duyan vatandaşlar yetiştirmek, çalıştığı ortamın başarısını arttırmada sorumluluk duyan,başkalarına saygılı,iletişimde ve ilişkisinde dürüst,içdisiplin ve otokontrole sahip kişiler yetiştirmek.
Telefon0 332 755 13 01
AdresPınarbaşı Mh. Birer Sk. No 19 Karapınar / Konya
İnternet Sitesihttps://vehbiyurt.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe merkezi
UlaşımİL : 105 KM
İLÇE : 1 KMKarayolu
Merkezden UzaklıkİL : 105 KM
İLÇE : 1 KM
Servis BilgisiOkulda, kurumsal ve özel servis bulunmamaktadır.
Kontenjan Bilgileri140
Ders Saatleri08.30 - 12.00
13.20 - 15.00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (doğalgaz)
İnternet BağlantısıADSL
Sportif Etkinliklerİlçenin düzenlemiş olduğu geleneksel çocuk oyunları şenliği turnuvalarına sınıf bazında katılım sağlanmaktadır. Yakan top, Mendil kapmaca ve sek sek oyunlarında dereceler bulunmaktadır.
ProjelerOkulumuz e-twinning okuludur. Her yıl paydaşlarıyla e-twinning projesi uygulamaktadır.
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı72
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://vehbiyurt.meb.k12.tr/42/19/744461/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)