Konya / Hadim Yağcı Mahmut Yiğit İlkokulu

Telefon:0 332 416 91 15 Adres:Yağcı Mahallesi Yağcı Caddesi No3 Hadim/KONYA Web Sitesi:https://hadimyagcilar.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Hadim Okulları, Konya İlkokulları, Konya Hadim İlkokulları, İlkokul Haberleri, Konya İlkokul Haberleri, Konya Hadim İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBizlere sunulan imkanları iyi kullanarak Eğtim ve Öğretim kalitesini yükseltmek,öğrencilerinizi üst öğrenimlere iyi hazırlamak,imkanlar ölçüsünde çevremizde başarılarıyla farkedilen,aranan bir okul olmak.
MisyonGeleceğimizin teminatı çocuklarımızı;Milli Eğitimin Temel İlkelerine ve Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı inançlı manevi ve etik değerleri yüksek,araştıran,sorgulayan,öğrenen ve öğrendiklerini hayatta başarıyla uygulayan,ailesini,vatanını ve milletini seven başarılı bireyler yetiştirmek.
Telefon0 332 416 91 15
AdresYağcı Mahallesi Yağcı Caddesi No3 Hadim/KONYA
İnternet Sitesihttps://hadimyagcilar.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYağcı Mahallesi/Hadim/KONYA
Ulaşımİlçeye 23 km, KONYA´YA 110 km uzaklıktadır. Konya eski garajından saat 12 de köy arabası vardır. İlçeden ise Eşenler köy arabası ile ulaşım sağlanabilir.Özel araç ile 1-Güneysınır ilçesinden Sarıoğlan kasabasına doğru giderken Göksu şelalesi yol ayrımından dönüldüğünde rahat bir şekilde yağcı mahallesine ulaşılabilir.2-Konya istikametinden gelinirse içeri çumra-sarıoğlan-Armutlu - Hamzalar köyü güzergahından Yağcı mahallesine ulaşılabilir.3. Hadim İlçesine giderken Kaplanlı-Bademli yol ayrımından dönülerek Yağcı köyüne ulaşım sağlanır.
Merkezden Uzaklıkİlçeye 23 km, KONYA´YA 110 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisiservis yoktur. Öğretmenler köyde ikamet etmektedir.
köyde lojman da yoktur.
Öğretim ŞekliTAM GÜN
Ders Saatleri09:00 14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerGruplar oluşturularak gruplar arası çocuk oyunları yarışmaları düzenlenmektedir.
Bilimsel EtkinliklerOkul bahçesindeki seramizda bitkilerin nasıl yetiştiği ve suların katı sıvı ve gaz hâline gecişi uygulamalı olarak etkinlik olarak gösterilmektedir.
ProjelerSıfır Atık projesi kapsamında atık piller toplanmaktadır.Ayrica e twinning projesine katılım sagladik.
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı20
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://hadimyagcilar.meb.k12.tr/42/14/729284/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)