Konya / Doğanhisar Doğanhisar İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://doganhisariho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHızla gelişen ve değişen eğitim gereksinimlerine uyum sağlayabilecek kaliteli ve işlevsel programlar geliştirebilme ortamı oluşturulsun . Kendi kendine öğrenme olanağı oluşturulsun . Öğretmenler ve öğrenciler birbirlerinin karşılıklı gelişimlerine yardımcı olmalarının önemini kavrasınlar. Öğretme-öğrenme sürecinin etkinliğini artırmak için yeni ölçme değerlendirme araçları geliştirilsin. Öğrenciler için sorunlarını çözmede yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri programlar geliştirilsin. Bilimsel ve teknolojik gelişmelerin gerisinde kalmamak için, okulumuzda bilgisayar destekli eğitim ortamı oluşturulsun.
Misyonİmam Hatip Ortaokulu olarak olarak amacımız; bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek , bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmektir.
Telefon03325561179
Faks0332 556 1179
AdresPazar Mh. İhsan Zeki Doyduk Cad. No 56 Doğanhisar/KONYA
İnternet Sitesihttps://doganhisariho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeriİlçe Merkezi
Ulaşımİlçe merkezindedir.Konya´ya uzaklığı 120 Km´dir.Kara Yolu
Merkezden Uzaklıkİlçe merkezindedir.Konya´ya uzaklığı 120 Km´dir.
Ders Saatleri08:20
15:50
Yabancı Dilingilizce, arapça
Isınma TürüKalorifer/Kömür
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerArapça yarışmalarına Arapça Çocuk Şarkı kategorisinden yarışmaya katılan okulumuz öğrencileri Tuba DOĞAN ve Menekşe ADIGÜZEL Konya 3. olmuşlardır.
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı142
  • Derslik Sayısı16
Kaynak:https://doganhisariho.meb.k12.tr/42/11/736164/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)