Konya / Çumra Abditolu İlkokulu

Telefon:0 332 446 80 55 Adres:ABDİTOLU MAH. ABDİTOLU CAD. NO: 25 ÇUMRA / KONYA Web Sitesi:https://abditoluilkokulu.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Çumra Okulları, Konya İlkokulları, Konya Çumra İlkokulları, İlkokul Haberleri, Konya İlkokul Haberleri, Konya Çumra İlkokul Haberleri
Kaynak:https://abditoluilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNitelikli eğitim öğretim faaliyetlerini kullanarak, ulusal ve uluslar arası başarılara imza atan bir kurum olmak.
MisyonGeleceğimizi şekillendirecek genç nesillere, çağdaş eğitimin olanaklarını sunmak için; elinde bulunan imkanları en iyi şekilde kullanabilen kurumlar arasında olmak.
BaşarılarHer geçen yıl okulumuzun eğitim kalitesi artmakla birlikte öğrencilerimize ve velilerimize eğitim öğretimin önemi farkettirilmekte ve liselere yerleştirilen öğrenci sayımız artmaktadır.
Telefon0 332 446 80 55
AdresABDİTOLU MAH. ABDİTOLU CAD. NO: 25 ÇUMRA / KONYA
İnternet Sitesihttps://abditoluilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAbditolu İlkokulu, Abditolu Köyündedir. Abditolu Köyü, Konya ile Çumra arasında ova üzerine kurulmuş 100 hane ve 650 nüfusa sahip küçük bir köydür. Geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır. Doğusunda Hayıroğlu Kasabası, kuzeyinde Erler ve Şatır Mahalleleri, güneyinde Dedemoğlu Köyü, güneydoğusunda Küçükköy Köyü yer almaktadır.
UlaşımAbditolu İlkokulu, Konya ile Çumra arasında olup Konya´ya 25 km. Çumra´ya ise 27 km mesafede yer almaktadır.Abditolu İlkokuluna, Karkın-Küçükköy-Abditolu toplu taşıma araçları ile Konya´dan ulaşım imkanı vardır. Çumra´dan toplu taşıma araçları ile ulaşım imkanı yoktur. Abditolu İlkokulu, Konya merkeze 30 dakika mesafededir.
Merkezden UzaklıkAbditolu İlkokulu, Konya ile Çumra arasında olup Konya´ya 25 km. Çumra´ya ise 27 km mesafede yer almaktadır.
Ders SaatleriDers Başlama : 09:00
Ders Bitiş : 14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Kömür)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı42
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://abditoluilkokulu.meb.k12.tr/42/09/729223/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)