Konya / Cihanbeyli Kandil Şehit Ersan Şeker İlkokulu

Telefon:0(332) 691 7151 Adres:Kandil Mahallesi 66254 Sk. No6/1 Cihanbeyli/KONYA Web Sitesi:https://kandilsesilkokulu.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Cihanbeyli Okulları, Konya İlkokulları, Konya Cihanbeyli İlkokulları, İlkokul Haberleri, Konya İlkokul Haberleri, Konya Cihanbeyli İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kandilsesilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAmacımız okulumuz öğretmenleri ve velileri ile birlikte başarılı,geleceğine sahip çıkabilen, dürüst, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirerek öğrencilerimizin ilimizdeki ve ilimiz ilçelerindeki en iyi okullara yerleşmelerini sağlayarak, onlara güzel bir gelecek hazırlamaktır.
MisyonEğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın, yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk’ün gösterdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesinin Üzerine Çıkmak” hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız, sürekli, daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.
Telefon0(332) 691 7151
AdresKandil Mahallesi 66254 Sk. No6/1 Cihanbeyli/KONYA
İnternet Sitesihttps://kandilsesilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKandil Mahallesinde okul civarında dört adet bakkal dükkanı, üç adet lokanta, hırdavatçı ve internet cafe mevcuttur. Mahallenin hava şartları kış mevsimlerinde oldukça sertleşmektedir. Halkı genellikle tarım ve hayvancılık ile geçinmektedir.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 60km ve il merkezine 160km uzaklıktadır.Kandil Mahallesinden Cihanbeyli ilçe merkezine ve Konya il merkezine ulaşım sabah 6´da ve 7´de kalkan iki araç ile sağlanmaktadır. Araçlar sırası ile öğleden sonra 2 ve 3´te geri dönmektedir. Kandil-Cihanbeyli arasındaki ulaşım özel araç ile 1 saat, minibüsler ile 1,5-2 saat civarında sürmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 60km ve il merkezine 160km uzaklıktadır.
Ders Saatleri09.00 - 14.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKatı yakıt kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı154
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://kandilsesilkokulu.meb.k12.tr/42/08/315191/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)