Konya / Bozkır Sarıoğlan Zeki Gülistan Bütüner İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:0 (332) 4251366 Adres:SARIOĞLAN MAH. SARIOĞLAN CAD. NO: 21 BOZKIR / KONYA
İl merkezine 90 km, ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
İl ve İlçe merkezinden transit türü araçlarla ulaşım her saat mümkündür. İl merkezinden yaklaşık 1 saat 10 dk, İlçe merkezinden ise yarım saat sürmektedir. Okul ile Konya-Bozkır araçlarının geçiş yeri arası 2 km dir.
Web Sitesi:https://sarioglaniho.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Bozkır Okulları, Konya İmam Hatip Ortaokulları, Konya Bozkır İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Konya İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Konya Bozkır İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://sarioglaniho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSarıoğlan YBO olarak; * Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, * Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; * Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
MisyonBizler; * Yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 8. sınıfa kadar bütünlük taşıyan, * Yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, * Türkiye ve Dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.
BaşarılarFutbol, voleybol, kros, resim, halk oyunları, satranç vb. dallarda 25 başarısı bulunmaktadır
Telefon0 (332) 4251366
Faks0 332 4251366
AdresSARIOĞLAN MAH. SARIOĞLAN CAD. NO: 21 BOZKIR / KONYA
İl merkezine 90 km, ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
İl ve İlçe merkezinden transit türü araçlarla ulaşım her saat mümkündür. İl merkezinden yaklaşık 1 saat 10 dk, İlçe merkezinden ise yarım saat sürmektedir. Okul ile Konya-Bozkır araçlarının geçiş yeri arası 2 km dir.
İnternet Sitesihttps://sarioglaniho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriF.Sultan Mehmet Cad. Sarıoğlan Mahallesi Bozkır/KONYA
Ulaşımİl ve İlçe merkezinden transit türü araçlarla ulaşım her saat mümkündür. İl merkezinden yaklaşık 1 saat 10 dk, İlçe merkezinden ise yarım saat sürmektedir. Okul ile Konya-Bozkır araçlarının geçiş yeri arası 2 km dir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 90 km, ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri8:00-15:00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı25
  • Öğrenci Sayısı295
  • Derslik Sayısı15
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı2
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı4
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://sarioglaniho.meb.k12.tr/42/07/747846/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)