Kocasinan İlçe Müftülüğü Tarafından Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi'nde Gerçekleştirilen "Değerler Eğitimi" Projesinin Bu Haftaki Konuğu İl Müftüsü Yusuf Akkuş Oldu.

Kocasinan İlçe Müftülüğü tarafından Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen "Değerler Eğitimi" projesinin bu haftaki konuğu İl Müftüsü Yusuf Akkuş oldu.

 

Kocasinan İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi'nde her hafta seminer ve konferanslar veriliyor. Yedincisi gerçekleştirilen seminerin konuğu İl Müftüsü Akkuş oldu.

 

Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi'nde örgün eğitimden ayrılmış gençleri eğitim sürecine tabi tutmayı ve onları kalifiyeli, belgeli ve meslek sahibi kişiler olarak topluma kazandırılması, bir meslek dalında çalışan belgesiz kişilerin belgeli kalfa, usta ve usta öğretici olmaları amaçlanmaktadır. Ayrıca bu kişilerin mesleğini daha iyi yapabilmesi ve geliştirmesi için mesleki gelişim ve uyum kursları düzenlemektedir. "Değerler Eğitimi" projesi kapsamında Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi Kayseri İl Müftülüğü tarafından desteklenmeye devam etmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kayseri Kocasinan Ayşe Baldöktü Mesleki Eğitim Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)