Kocaeli / Körfez Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kaynak:https://herekenuhcimentomtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaş eğitim anlayışını öğretmen, öğrenci ve velilerimize benimseten, bilimsel gelişmeleri rehber kabul eden, kaliteli,kişilik sahibi,ülkesini ve mesleğini seven misyonu belli nesiler yetiştiren, Atatürk ilke ve inkılaplarını eksiksiz aktaran, çağdaş dünyanın yapı sektöründeki gereksinimlerini benimseyen;

"Mesleğinde Lider Eleman Yetiştiren Bir Kurum Olmaktır."
MisyonMisyon; Kurumun var oluş amacı doğrultusunda üstlendiği roldür. Kurumun içindeki ve dışındaki herkese kim olduğumuzu ve ne yapmaya çalıştığımızı anlatır. Misyon; Ne yaptığımızı, Kime yaptığımızı, Nasıl yaptığımızı, Neden yaptığımızı belirler.
Kısa yoldan meslek edinmek ve alanında bir yüksek okula gitmek amacıyla okulumuza yönelen öğrencileri, Yapı sektöründe faaliyet gösteren işletmelere teknik eleman olarak yetiştiren eğitim kurumudur.

Okulumuz; Binalarla ilgili tasarım, uygulama, onarım ve restore etme alanlarında hizmet vermekte olup gelecekte yapı sektörünün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak alanlara da yönelerek daha ekonomik, daha sağlam, fonksiyonel yapılar üretecek teknik elemanlar yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu gücünü de köklü geçmişinden aldığı bilgi birikimi ve deneyimi ile geleceğe kendisini çok iyi hazırlamış kadrosundan aldığına inanmaktadır.
Telefon0 (262) 511 33 17
Faks(262) 511 3925
AdresHacı Akif Mahallesi Tayyar Yıldırım Caddesi No16 41800 Hereke / Körfez / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://herekenuhcimentomtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriHacı Akif Mahallesi Tayyar Yıldırım Caddesi No:16 41800 Hereke / Körfez / KOCAELİ
UlaşımİL MERKEZİNE 23 KM. İLÇE MERKEZİNE 12 KM. UZAKLIKTADIR.1-İzmit Otogardan kalkan Hereke-İzmit arabalarına binerek son durakta(hereke) inilir. Daha sonra tren istasyonu alt geçidinden geçilerek sağ dönülür ve sahil takip edilerek ulaşılır.
2-( Gebze istikametinden otobüsle gelenler ) Kiler market önünden kalkan Gebze-dilovası-hereke otobüsüne binilir son durakta(hereke) inilir. Daha sonra tren istasyonu alt geçidinden geçilerek sağ dönülür ve sahil takip edilerek ulaşılır
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE 23 KM. İLÇE MERKEZİNE 12 KM. UZAKLIKTADIR.
Ders Saatleri08:30 / 17:20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER (DOĞALGAZ)
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı52
  • Öğrenci Sayısı426
  • Derslik Sayısı22
  • Atölye Sayısı26
  • Kütüphane Sayısı1
  • Revir Sayısı1
Kaynak:https://herekenuhcimentomtal.meb.k12.tr/41/06/173817/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)