Kocaeli / Kartepe Kartepe Anadolu Lisesi

Telefon:02623712051 Adres:Köseköy İstasyon Mahallesi Yeni Demiryolu Caddesi Tuncer Sokak No1 KARTEPE/KOCAELİ
8 km
Toplu taşıma veya servis.Uzunçiftlik - Köseköy 214 nolu halk otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://kartepeanadolulisesi.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Kartepe Okulları, Kocaeli Anadolu Liseleri, Kocaeli Kartepe Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Kartepe Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://kartepeanadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimsel düşünme yeteneği kazanmış , değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, sosyal ve kültürel yönü gelişmiş, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MisyonTürkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde , özgüven sahibi ,çağın yeniliklerine ayak uydurabilen ve teknolojiyi kullanabilen ,çevre bilincine sahip bireyler, evrensel değerlere saygılı bireyler yetiştirmek.
BaşarılarKocaeli Valiliğinin Her Eve Bir Kitap Kampanyasında Öğrencimiz Beyza YEDEKÇİ kitap özeti yarışmasında il birincisi olmuştur. Kartepe Kaymakamlığının düzenlediği ´´Ecdadımızı Anıyoruz , Muhteşem Süleyman´ı Tanıyoruz´´ yarışmasında Öğrencimiz Mehmet Ali CAN birinci, Samet AYDIN üçüncü olmuştur.Kartepe Kaymakamlığının düzenlediği Mehmet Akif i Anlıyoruz yarışmasında Ö.ERSAN adlı öğrencimiz İlçe ikincisi olmuştur. Okul futbol takımımız bölgeler arası musabakalarda ilimizi temsil etmek üzere Kırklareli´nde müsabakalara katılma hakkı kazanmıştır.
Telefon02623712051
Faks02623712051
AdresKöseköy İstasyon Mahallesi Yeni Demiryolu Caddesi Tuncer Sokak No1 KARTEPE/KOCAELİ
8 km
Toplu taşıma veya servis.Uzunçiftlik - Köseköy 214 nolu halk otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://kartepeanadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöseköy İstasyon Mahallesi Yeni Demiryolu Cad. Tuncer Sokak No:1 Kartepe KOCAELİ
UlaşımToplu taşıma veya servis.Uzunçiftlik - Köseköy 214 nolu halk otobüsü ile ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklık8 km
Kontenjan BilgileriE okul sisteminden güncel verilere ulaşılabilir.
Ders Saatleri09:00-16:10
Yabancı Dilİngilizce, Almanca
Isınma TürüDoğal gazlı kalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinlikler2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Genç Erkekler Futbol kategorisinde Kırklareli´nde Kocaeli İlini temsil etme başarısına ulaşmıştır.
2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Güreşte, Boksta, Tekvando ve Kickboksta İl birincilikleri elde edilmiştir.Tekvando ve Güreşte bölge üçüncülükleri elde edilmiştir.
Bilimsel EtkinliklerTUBİTAK 4006 projelerine, eTwinning projelerine katılmaktadır.
ProjelerKartepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün GELECEĞİNİZE GELİN projesini yürütmektedir. Kocaeli Valiliğinin Kocaeli ONEM projesini yürütmektedir.
  • Öğretmen Sayısı40
  • Öğrenci Sayısı688
  • Derslik Sayısı23
Kaynak:https://kartepeanadolulisesi.meb.k12.tr/41/13/972921/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)