Kocaeli / Kartepe Gülbahar Hatun Anaokulu

Telefon:0 (262) 371 42 34 Adres:Ataevler Mahallesi Aybahçe Sok. No21 KARTEPE/KOCAELİ Web Sitesi:https://glbaharhatunanaokulu.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Kartepe Okulları, Kocaeli Anaokulları, Kocaeli Kartepe Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kocaeli Anaokulu Haberleri, Kocaeli Kartepe Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://glbaharhatunanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile Kartepe’de bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Kartepe’de ve Kocaeli’de okul öncesi eğitimde; beklentilerin daima üstünde kalitesi ile örnek gösterilen güven ve huzurun odağı, lider bir kurum olmak, milli manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, proje üreten ve öğreten, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden gelişimi açık yenilikçi, çağdaş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir..
MisyonOkulumuzda; öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar, özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar.
Okulumuz; okulöncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip ederken, sadece çocuklarımıza değil yetişkinlere de günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgi vererek, her açıdan benzer diğer kurumlara örnek olabilecek okullarından biri olmayı hedef edinmiştir.
Her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek.
Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entellektüel yönü gelişmiş bireyler yetiştirmek temel hedefimizdir.
Telefon0 (262) 371 42 34
AdresAtaevler Mahallesi Aybahçe Sok. No21 KARTEPE/KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://glbaharhatunanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriİLÇE
UlaşımKocaeli Şehir Merkezine 10 Km mesafededir.Kocaeli Şehir Merkezinden araç ile ulaşım süresi ise ortalama 20 dakika olup 15 dakikada bir Bahçelievler-İzmit Dolmuşları (212 nolu hat) ile ulaşım sağlanabilmektedir
Merkezden UzaklıkKocaeli Şehir Merkezine 10 Km mesafededir.
Servis BilgisiOKUL SERVİSİMİZ YOKTUR.
Ders Saatleri08:00-18:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı165
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://glbaharhatunanaokulu.meb.k12.tr/41/13/763777/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)