Kocaeli / Kartepe Ertuğrulgazi Anadolu Lisesi

Telefon:02625033248 Adres:ERTUĞRUL GAZİ MAH. HEMŞIRE SK. KARTEPE ERTUĞRULGAZİ ANADOLU LISESI BLOK NO 20 KARTEPE / KOCAELİ Web Sitesi:https://kartepeertugrulgazianadolulisesi.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Kartepe Okulları, Kocaeli Anadolu Liseleri, Kocaeli Kartepe Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Kartepe Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://kartepeertugrulgazianadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGençlerimizin milli, ahlaki, insani ve vicdani değerlerini beceriye dönüştürmüş, çağın ve teknolojinin gerekleriyle donanmış ve bu donanımını insanlığa faydalı hale getiren, ilme sevdalı, bilime meraklı, milli kültüre sahip duyarlı ve nitelikli; bilgiyi beceriye dönüştürmeye odaklı, kimlik ve karakterinden ödün vermeden değişime ve değiştirmeye hazır, özgüvenini etkili iletişimle birleştiren bireyler yetiştirmektir.
MisyonTürkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, Milli Eğitim Bakanlığımızın temel amaçları doğrultusunda milli kimlik ve evrensel kişilik kazanmış, sorumluluk alabilen, bilimsel, vicdani ve analitik düşünceye sahip, araştırma ve üretime meraklı, insana, topluma ve tabiata saygılı ve sahip çıkan, ülkemizin geleceğini biçimlendirme sorumluluğuna haiz insanlar yetiştirmektir.
Başarılar* 2021 Tales Matematik OLimpiyatları Türkiye 39.luğu
* 2021 yılı e twinning Avrupa Kalite Ödülü (2 adet)
* Onlarca bireysel ve takım sporları Kocaeli ve Türkiye Dereceleri
Telefon02625033248
AdresERTUĞRUL GAZİ MAH. HEMŞIRE SK. KARTEPE ERTUĞRULGAZİ ANADOLU LISESI BLOK NO 20 KARTEPE / KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://kartepeertugrulgazianadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ HEMŞİRE SOKAK NO.20 Kartepe/Kocaeli
UlaşımİL MERKEZİ 4 KM
İLÇE MERKEZİ 1Okulumuza Kartepe, İzmit hattından şehir içi toplu taşıma araçları ile kolayca sağlanır.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİ 4 KM
İLÇE MERKEZİ 1
Servis BilgisiÖzel servis araçları mevcuttur.
Kontenjan Bilgileri2022-2023 Eğitim öğretim yılı:150
Ders Saatleri08.20-15.40
Yabancı DilİNGİLİZCE -ALMANCA
Isınma TürüDOĞALGAZ-KALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerKarate, tekvando, dart, güreş gibi bireysel sporları yanında futbol, basketbol, volybol gibi takım sporlarında kız/erkek okul takımlarımız mevcuttur.
Bilimsel EtkinliklerKocaeli Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Tübitak gibi yüksek öğretim kurumları ve bilim merkezleri ile işbirliği kapsamında çalışmalarımız yıllık plana göre belirli gün ve haftaları da değerlendirerek çalışmalarımız devam etmektedir.
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı483
  • Derslik Sayısı23
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı5
Kaynak:https://kartepeertugrulgazianadolulisesi.meb.k12.tr/41/13/766192/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)